www.radionica.ro
RADIONICA | Dispozitive Radionice
Asigurați energie(vitală!) și forta(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa! Energie, Forță și Vitalitate pt siguranță energetică și succes!
Radionica | Dispozitive Radionice Radionica | Dispozitive Radionice
Radionica | Dispozitive Radionice
           
~ RADIONICA & Dispozitive RADIONICE | Dispozitive de Manifestare: Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ și FORȚĂ VITALĂ în ajutorul procesului de manifestare- și materializare conștientă | Crearea conștientă a realității ~
Radionica | Dispozitive Radionice
 
:: www.radionica.ro  /  Radionica | Dispozitive Radionice și Psionice | Programare Neuro Cibernetica | Programare de Trend-uri ~ :: 
 
 
 
 
:: Radionica ::    
 
 
 
 

Radionica | Dispozitive Radionice și Psionice | Programare Neuro Cibernetica | Programare de Trend-uri ~

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Prima pagină web în limba română despre Radionică și Dispozitivele Radionice !

Am fost primii care încă din anul 1998 am pus pe net în limba română primele informații și date despre Radionică, Psionică și Psihotronică, despre legatura ei -strânsă și mistică- cu Energia Vitală și Forța Vitală, și despre legile -universale- ce le guvernează și le coordonează.
Suntem mândrii, -dar, totodată și conștienți de responsabilitate- pentru faptul, că am fost 'deschizători de pârtii' intr-o tehnologie nouă, care -pe acea vreme- era -aproape- total necunoscută pt publicul larg, și de faptul ca am tradus unele cuvinte- și termene tehnice (care, de atunci, s-au implementat bine în conștiința- și în dicționarul celor care utilizează această tehnologie, respectiv aceste dispozitive) care se regăsesc acum -deja- și în documentația de specialitate.
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Radionica + Energia Vitală & Forţa Vitală =
Radionică de Putere (Power Radionics)

Dispozitive Radionice și Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forţă Vitală Universală | Dispozitive psionice şi psihotronice

Programarea Neuro-Cibernetică® & Programare de 'trend'uri radionice | Crearea conștientă a realității | Manifestare conștientă


Preluați controlul asupra vieții- și asupra destinului Dvs., și puneți-o în mâinile cele mai bune, -desigur- în cele ale Dvs.!
Folosiți Dispozitivele Radionice alimentate- și acționate cu Energie Vitală & Forță Vitală Universală, având integrate Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon / Orgone) pt a seta- și programa 'trend-urile', țelurile și scopurile dorite, pt a reuși să le dobândiți și să manifestați -conștient- mai rapid și mai ușor, pt a vă schimba viața în mai bine, aducându-vă bunăstare materială, evoluție spirituală și liniște sufletească.

Radionica este una dintre metodele de acționare- și influență / influentare la distantă cu ajutorul legaturilor structurale, fiind extrem de efectiv, flexibil și puternic.

Dispozitivele Radionice realizează 'legături structurale' stabile (non-fluctuante) cu orice 'Target' și / sau orice 'Trend' dorit- și programat, iar Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală integrate asigură energia-, forța și puterea necesară procesului de programare și manifestare.

Succesul programarii radionice este în mare măsură asigurat- şi garantat de către fluxul continuu de Energie Vitală & Forță Vitală produsă de Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală dinamice, încorporate şi uintegrate în -absolut- toate Dispozitivele noastre Radionice.

Fără Energie Vitală & Forță Vitală nu există acțiune la distanță (!)
... și fără un câmp puternic și adecvat de Energie Vitală & Forță Vitală, succesul programării- și a operațiunii radionice -și însăși procesul de manifestare- poate fi compromisă !
Fără un flux -continuu și puternic- de Energie Vitală & Forță Vitală, nu există 'manifestare' !

Esențial din punct de vedere al succesului programării radionice -preponderent, la dispozitivele radionice "vechi", adică tradiționale, ăn care NU există- și nu funcționează Generatoare de Energie & Forță Vitală: dacă operatorul radionic nu poate aloca și asigura un flux continuu și corespunzător setării- și programării radionice, atunci programarea radionică va fi în zadar, ea nu va avea izbândă și -din păcate- va eșua.
Orice persoană, cine desconsideră punctele de mai sus -din neștiință sau nepăsare (sau din orice alt motiv)- nu va dobândii rezultatele mult așteptate.
Tocmai de aceia constituie un avantaj decisiv lucrul cu dispozitivele radionice (psionice și psihotronice) în jurul căreia exista -în permanență- un câmp puternic de Energie Vitală & Forță Vitală, așa cum sunt -doar- dispozitivele noastre radionice, originale, manufacturate chiar de Inventator.

Dar, în locul cuvintelor să vorbească 'Testul nostru de transfer a Energiei Vitale & Forței Vitale' - pe care doar noi v-il punem la dispoziție, pt demostrarea și din punct de vedere a radionicii, transferul la orice distanță -și fără pierdere- a energiei subtile -pe care o utilizează și radionica!-, Energia Vitală & Forța Vitală!

  »»   

  Test de transfer -la orice distanță!- a Energiei Vitale & a Forței Vieții


Parcurgeți acest Test unic -pe care doar noi îl putem performa și doar noi vă putem pune acum la dispoziție, gratis- pentru a simții conștient(!) și pt a prelua Energia Vitală și Forța Vieții (chi /qi, prana, mana, od / forță odică, fluid magnetic, orgon / orgone, bioenergie, etc.) generată- și emanată din Echipamentele de Energie Vitală și Forță Vitala cu Generatoare Chi & Generatoare Prana & Generatoare Orgonice integrate, realizate din Super Orgonita®, manufacturate chiar de Inventator, funcționând în laboratoarele din Atlanta (statul Georgia) SUA.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Nicăieri în lume nu veți găsi Dispozitive Radionice mai eficiente și mai performante, în care funcționează- şi acționeaza -cel putin!- un Generator -original!- de Energie Vitală & Forță Vitală integrat în Echipament, doar la noi și la distribuitorii noștrii autorizați !

Iar pt cei ce sunt in cautarea unor 'senzații mai tari', avem -din păcate, sau din fericire :-))- o veste nu prea bună: -contrar unor afirmații neîntemeiate și gratuite, mai nou răspândite pe web (2011)- dispozitivele radionice și psionice -în general- nu sunt 'arme' psihice și psihotronice care pot fi folosite pt 'a ataca și a face rău' altor persone.
Desigur, în mâna unor persoane mai evoluate și pregătite -din păcate, nu în sensul bun al cuvântului- poate deveni un obiect destul de primejdios, operatorul putând influența de la distanță (practic; orice distanță(!)) -în sens pozitiv, dar și negativ -și, din păcate, asta se dorește mai mult de către asemenea persoane- alte persoane (sau chiar grupuri de persoane), desigur, fără acordul acestora. (Cam acest lucru numește literatura de specialitate "magie neagră").
Dar, și acest lucru, este realizabil în primul rând, nu doar datorită dispozitivului radionic / psihotronic / psionic, ci faptului că operatorul respectiv poate să aloce o cantitate însemnată de energie pt a facilita rezultatul operatiei radionice respective.
Însă, după cunoștințele noastre, nici-un dispozitiv radionic / psihotronic / psionic, în afară de ale noastre, nu are integrat și încorporat-, și nici unul nu functionează cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice), care generează și emit -încontinu și neîncetat- Energia Vitală și Forța Vitală atât de necesară succesului operatiei radionice / psihotronice / psionice.
Dispozitivele noastre radionice și psionice / psihotronice -absolut, toate!- au încorporate și integrate aceste Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) realizate din Super Orgonită®, și sunt recomandate a fi utilizate pt trend-uri pozitive și constructive, pot fi folosite -mai ales și în special- pt realizarea unor legături structurale -stabile- a trend-ului programat, pt protecție și siguranță energetică, și -desigur!- pentru dezvoltare personală, pt dobândirea- și obținerea trend-urilor dorite și programate pt persoana target în cauză.
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Motto:
"Dacă vrei să afli secretele Universului, gândește în termeni de energie, frecvență și vibrații."
Nikola Tesla

RADIONICA şi Dispozitivele Radionice

Dispozitive psionice și psihotronice

Cu ajutorul

    Dispozitivelor Radionice (psionice și psihotronice)

cu Generatoare de Energie Vitală și Forţă Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice) încorporate și integrate, alimentate- şi propulsate cu Energie Vitalã, puteti seta- şi puteti programa diferite "trend-uri" (situatii dorite) spre realizarea- şi manifestarea lor.

Energia Vitală & Forța Vitală

RAD2400HD: Echipament de Energie-si Forta Vitala - Dispozitiv Radionic alimentat- si actionat cu Energie- si Forta Vitalagenerata- și emanată de catre Echipamentele noastre de Energia Vitală & Forta Vitalã, poate fi modulatã şi modelatã, atât în crearea unor "trend"-uri și evenimente favorabile, pentru atingerea scopurilor- şi țelurilor dorite, cât şi pentru obtinerea rezultatelor dorite şi programate; iar prin aceasta atribuțiile-, posibilitãțile- și domeniul de utilizare a Echipamentelor- şi implicit Generatoarelor de Energie Vitală şi Fortã Vitalã devine aproape infinitã, multitudinea de aplicatii în care pot fi folosite fiind limitatã doar de bogãtia imaginatiei fiecãrui utilizator.

rad1000 :: RADIONICA si Dispozitive Radionice :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala UniversalaPentru succesul oricarei programari -radionice, psihice, mentale, magice, etc.- este nevoie de 2 factori importanti:
RADIONICA și Dispozitivele Radionice legaturi structurale stabile, si
RADIONICA și Dispozitivele Radionice flux masiv- şi continuu de Energie Vitală & Forță Vitală

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Rad 1000: Dispozitiv Radionic de Putere cu 3 butoane de acordare și setare, și cu Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic încorporat și integrat | Dispozitive psionice & psihotronice: Echipamente speciale -generatoare- de Energie Vitală si Forta Vitala Universala

În timp ce Dispozitivele Radionice realizeazã- și stabilesc "legãturi structurale" durabile şi nonfluctuante corespunzãtoare; adicã stabilesc o legãturã structuralã sigura- şi non-fluctuantã între trend-ul sau evenimentul dorit şi tintã (sau persoana-tintã, care în cazul auto-programãrii sunteti, desigur, chiar Dvs.), Echipamentul de Energie Vitalã prin Generatorul- sau Generatoarele de Energie Vitală şi Forţă Vitalã (generatorul orgone / generator orgonic = Generatorul Welz Chi®), prin Forța Vitalã degajatã încontinuu- şi în permanență, furnizeazã cantitatea-, forta- şi puterea necesarã pentru a conecta energia de cadru doritã (adica; "trend-ul" vizionat și dorit) cu tinta imaginatã ("target" - tinta programării) şi implicit asigură forţa- şi puterea necesara manifestării trend-ului programat, garanteazã fluxul de energie necesarã- şi corespunzãtoare manifestãrii şi -in final- obtinerii evenimentului şi scopului dorit.

După atâtea "secrete" și mistificări, îngaduiti-ne vă rugăm, ca să vă relevăm- şi să vă dezvaluim noi "marele SECRET"- sublinînd încă o dată importanta Energiei- şi Fortei Vitale- in procesul de manifestare constienta, cea a formarii constiente a realitatii:
RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic, Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Prana, Od, Orgon) daca nu puteti aloca şi asigura -incontinuu şi neincetat- fluxul -atat- de necesar de Energie Vitală & Forţă Vitală, acele gânduri / forme de gând-, metode-, programe sau programari mentale, nu se vor manifesta niciodata şi nu vor aparea in viata Dvs. (nu; fiindca le este imposibil, asa cum afirma de fapt şi o -alta- lege universala fundamentala - "Legea Energiei") oricat de mult ati vroi- sau ati dori asta !

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic psionic & psihotronic de putere, alimentat- si actionat cu Energie Vitală & Forța Vitală, având Generatoare de Energie Vitală & Forța Vitală (Generatoare Chi, Prana, Od, Orgon) incorporate și integrata in Echipament

Unice in lume: doar in Dispozitivele noastre Radionice sunt incorporate unul- sau mai multe Generatoare de Energie Vitală & Forţă Vitală Universale !
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Dispozitive Radionice + Echipamente -generatoare- de Energie Vitală si Forta Vitala = Radionica de Putere (Power Radionics) !

Dispozitivele- şi Echipamentele Radionice sunt -totodata, şi- aparate psionice şi dispozitive psihotronice, care -practic- "ingheata" forma de gând vizualizată (este ca şi cum aţi fotografia un gând, sau o formă de gând), iar Generatorul-, sau Generatoarele de Energie Vitală şi Forţă Vitală inglobate şi incorporate in Dispozitivul Radionic, alocă incontinuu-, neincetat- şi permanent, acea cantitate-, şi acel flux de Energie Vitală şi Forţă Vitală, care alimenteaza şi mentine in viata acea forma de gand, pana cand ea se va manifesta -şi- pe planul material şi fizic, in viata de toate zilele.

RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic -programare trend-uri-, Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Prana, Od, Orgon) | Manifestare cosntientaEchipamentele de Energie Vitală & Forţă Vitală

-dupa cum arata şi numele lor- genereaza şi emana Energie Vitală & Forţă Vitală printr-o simpla actionare/apasare a unui buton.
...şi fac acest lucru incontinuu şi neincetat, in fiecare ora a zilei şi fiecare zi a saptamanii.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic de Putere cu Generatoare de Energie Vitală & Forța Vitală incorporate și integrata in Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală

Sarcina- şi datoria principala a Echipamentelor de Energie Vitală & Forţă Vitală

este de a genera -incontinuu- Energia Vitală şi Forţă Vitală benefica, care apoi poate fi utilizata şi folosita -constient- in oricare activitate a noastra, spre ajutorul şi avantajul nostru şi a celor dragi.

Diferența semnificativă şi marcantă intre Dispozitivele Radionice ale noastre, respectiv celelalte aparate care se gasesc pe piata şi in comert, este enorma şi determinantă:
in fiecare Echipament- şi Dispozitiv al nostru se gaseste cel putin un Generator de Energie Vitală & Forţă Vitală, care asigura energia- şi forta necesara puterii programarii radionice, iar -se stie foarte bine!- fara energie-, forta- şi putere (adică; Energie Vitală & Forţă Vitală!) programararea radionica nu va avea sorti de izbanda şi va eșua !!

Cu ajutorul acestei tehnologii noi, s-a putut realiza- şi s-a putut -în sfârsit- rezolva şi o altă problemă veche a umanitătii; aprovizionarea continuă cu Energie Vitală & Forţă Vitală benefica, pozitiva şi creatoare, necesară în vederea obtinerii schimbărilor pozitive permanente.

Motto:
"Totul este Energie și Energia este totul".
Sandor -ALeX- Dezsi
(Cursul 'Magia dezvoltării personale' 1996)

Gând & Manifestare

RAD2000: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie Vitala :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala | Programarea Trend-urilor doriteStim ca şi gândul este -o forma de- Energie.
Știm -de asemenea- că gândul este sursa și izvorul tuturor lucrurilor şi aspectelor deja manifestate și materializate.

Un gând se poate cristaliza, materializa şi manifesta, dacă îi este alocată -încontinuu și permanent,- un flux şi o cantitate necesară- și adecvată de Energie Vitală & Forță Vitală.

Concentrându-ne, sau focalizandu-ne asupra unui obiect, eveniment, trend / situatie / eveniment, sau asupra unei fiinte, -chiar dacã doar în f micã mãsurã, dar- îi putem transmite energie.

Creierul uman este un strãlucit "instrument" pentru crearea şi stabilirea legãturilor structurale.

Dezavantajul major al acestei metode - din punct de vedere al programãrii mentale! - este faptul cã nu ne putem gândi şi concentra tot timpul asupra unuia şi aceluiasi lucru.
Acesta, deoarece "miscarea", saltul de la o imagine mentalã la alta, este una din caracteristicile principale a creierului uman.

De aceea este foarte avantajos de a avea-, şi de a utiliza o tehnicã şi o tehnologie prin care putem "fotografia" şi "îngheta" aceste "gânduri forma", aceste legãturi structurale.

Cu ajutorul unor technici- şi technologii noi şi adecvate, acest lucru acum devine posibil:
RAD 5: -Trend-Management- Dispozitiv Radionic cu 5 Generatoare puternice de Energie Vitala :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala UniversalaEchipamentele nostre Radionice pot face -uşor şi sigur- acest lucru.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala RAD 5 / ATG 5: Dispozitiv Radionic (psionic & psihotron) de Putere și Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala de tip Trend Generator; cu 5 buc. de Generatoare exterioare super-puternice de Energie Vitală si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice)

Cu ajutorul Dispozitivelor Radionice alimentate şi propulsate cu Energia Vitală şi Forta Vitală formele de gand pot fi "inghetate / fotografiate", iar Generatoarele de Energie Vitală înglobate vor furniza şi asigura energia-, forta şi puterea necesara ca aceaste forme gand - in fine- sa se poata manifesta şi sa se poata materializa, deci, -in final- sa apara şi pe planul fizic, in viata de cu toate zilele.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Dispozitivul radionic, este un echipament, dispozitiv- sau aparat cu- şi prin care putem stabili ş mentine "legături structurale -echivalente şi stabile-" care conectează "persoana- sau persoanele tinta" ("target") cu situatia, evenimentul, sau "trend-ul programat", un timp mult mai lung -de fapt atât timp cât noi o dorim!- decât creierul uman o poate face, şi -desigur- mențin aceste "legături structurale" pe toată durata programării.

In toate Echipamentele nostre sunt inglobate -depinzand de tipul respectiv- una, sau mai multe Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală.

Dezavantajul major şi enorm al dispozitivelor radionice tradiționale este lipsa totală de Forţă Vitală, esenţială pt reusita programarii.(!)

Program Radionic de Manifesstare ("Manifestation"™) | Programare constienta a realitatii :: succes si castigDispozitivele Radionice efectueaza obtinerea şi mentinerea -sigura- a legăturilor structurale (atat de necesare pt reusita programarii).

Deci, in timp ce Dispozitivele noastre Radionice stabilesc şi mentin 'legătura structurală' stabilă între "persoana ţintă" şi "trend-ul programat" (evenimentul, sau situatia dorita) Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală emană, transmit şi furnizează Energia Vitală şi Forţă Vitală (chi / qi, ki, prana, mana, od, fluid magnetic, vril, orgon / orgone) necesară- şi indispensabilă pt reuşita şi succesul programarii!, pt ca "trend-ul" vizualizat şi programat, să se manifesteze şi să se materializeze -in fine- şi pe planul fizic.

Prea putini ştiu - sau sunt conştienti de faptul - că succesul unei programari radionice -sau programari mentale- reusite, depinde nu numai de acuratetea- şi complexitatea legăturilor structurale folosite, ci şi in foarte mare masura, de cantitatea- şi puterea fluxului pulsativ şi dinamic al câmpului de Forta Vitală şi Energie Vitală ce înconjoară operatorul / programatorul- şi dispozitivul radionic.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Avantajul Dispozitivelor noastre Radionice

ASTRO-TREND Generator de Forta- si Energie Vitala (ATGS 3000) | Generator de Trend-uri Astrologicealimentate- şi propulsate cu Energie Vitală & Forţă Vitală consta in marea lor flexibilitate, deoarece aceste Echipamente pot fi setate pt orice scop, situatie, eveniment sau trend dorit (codul-, sau rata radionica al oricarei persoane, oricarui obiect, eveniment, trend, etc. se poate afla cu usurinta).
Practic, ele sunt universale!

Evitam folosirea cuvantului ”frecvență” sau "frecventa radionica" din motive obiective, spre a evita confuzia dintre ratele- şi codurile radionice (care inca nu au putut fi masurate!) şi frecventele Hertiene - masurabile-.

Chiar şi Universul - sau Sistemul nostru Solar- o putem privi ca pe un dispozitiv radionic gigantic, unde ratele- sau codurile radionice sunt date de pozitia momentana relativa actuala a planetelor fata una de cealalta
- vezi şi Generatorul de Astro-Trenduri ATG 12, sau Generatorul de Trend-uri Astrologice ATGS 12000.

Cu ajutorul Dispozitivelor Radionice

alimentate- şi propulsate cu Forţa- şi Energia Vitalã (= Radionica de Putere!), această Energie Vitală & Forță Vitală generată- și degajată de Echipamente, poate fi modulatã şi modelatã în crearea unor trend-uri, situatii şi evenimente favorabile, pentru atingerea scopurilor şi telurilor dorite, pentru obtinerea rezultatelor dorite şi programate, pentru cã, în timp ce Dispozitivele Radionice realizeazã şi mentin legãtura structuralã -mai mult decat necesarã-, corespunzãtoare şi non-fluctuantã (adica; foarte stabila!) între trend-ul (situatia sau evenimentul) dorit şi target-ul, tinta (persoana tinta a) programarii, Echipamentele de Energie Vitalã prin Forta Vitalã generatã şi degajatã încontinuu, furnizeazã şi garanteazã fluxul energetic, cantitatea de energie necesarã şi corespunzãtoare manifestãrii şi obtinerii evenimentului şi scopului -deci a trendului- dorit.
Programarea Neuro-Ciberneticã este una dintre cele mai avansate forme de tehnologie a Energiei Vitale & Fortei Vitale.

warning'Atentie !
Foarte multi, dintre cei ce ne-au contactat, ne-au rugat ca -și noi- să semnalizăm și să atragem atentia, că -mai nou- au aparut și la noi in țara niște falsuri -nu chiar ieftine, dar, practic, total- nefunctionale, neavând nimic comun cu dispozitivele radionice şi generatoarele orgonice (generatoare chi sau Generatoare de Energie Vitală & Forţă Vitală), doar prin titulatura înșelătoare date de anumite "persoane" -sau, mai bine, haideți să le spunem pe nume: "escroci" și/sau "hoți"- care -printre altele- au incercat ca să fure -și să-și însușească- tehnologia inventată, dezvoltată și perfecționată de D-l Welz.
Fiind destul de pr... hmmm...-cer scuze-... limitați în cunoaștere, evident, au eșuat.
Totuși-, Caveat Emptor; adică; „cumparatorul să fie atent“, şi sa decidă în consecință de cauză!

Sursă şi bibliografie:
Karl Hans Welz: 'Power Radionics Technology', 'Radionics & LifeForce', 'New Scientific Approach to Radionics', 'Power Radionics & NCP (Neuro-Cybernetics Programming)'.
© Traducere si editare: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi şi pagina 'Bibliografie recomandată'.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Dispozitive Radionice -Psionice și Psihotronice- de Putere, alimentate- şi acţionate cu Energie Vitală & Forţă Vitală Universală :: Radionica: Technologia Abstractiei Permanente
Echipamente pt generare de Trend-uri şi Manifestare -creare conştientă-  | Materializarea gândurilor

:: RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD ::

  »»   


» Informații adiționale (citiți în continuare, dacă doriți mai multe informații -și- mai detaliate) »»

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)


  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)RADIONICA și Dispozitivele Radionice

Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala Radionica și Energia Vitală & Forța Vieții :: Dispozitive Radionice alimentate- și acționate cu Energie Vitală & Forță Vitală

Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala Psionica & Psihotronica :: Dispozitive Psionice și Psihotronice Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala

Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala Tehnologia Abstractiei Permanente Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala Creare conștientă / Manifestare Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala

Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala Programare Neuro-Cibernetica® (Programare de 'Trend-uri') Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala

Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice Dispozitive Radionice (dispozitivele psionice și psihotronice)
alimentate-, actionate- și propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare de Energie Vitală inglobate și integrate, se pot utiliza pentru programare de "trend"-uri (obtinerea de situatii -favorabile- dorite / realizarea proiectelor -mentale-), accelerarea procesului de manifestare (creare constienta a realitatii), protectie energetica și radionica, pt obtinerea echilibrului și pacii interioare, armonie, pentru energizare sau relaxare, pt revigurare, revitalizare, etc.

RAD 2400 HD :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta VitalaRadionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice Controlul si managementul energiilor
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice AutoControl mental, programare mentala
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice Managementul
și controlul stress-ului
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice Trend-Management

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic de putere, alimentat- și actionat cu Energie Vitală & Forța Vitală, având Generatoare de Energie Vitală & Forța Vitală incorporate și integrate in Echipament

Unic în lume -doar la noi-:
in fiecare Dispozitiv Radionic este inglobat-, incorporat- și integrat unul, sau -la unele tipuri, chiar- mai multe Generatoare Orgonice, Pranice și Chi de Energie Vitală & Forță Vitală (indispensabil pt reusita operatiunii- și programarii radionice) !!

Dispozitiv Radionic  +  Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală  =  Radionica de putere (Power Radionics®) !
Radionica + Energie Vitală = Radionica de Putere => rezultate !

Preluați controlul asupra vieții- și asupra destinului Dvs., și puneți-o în mâinile cele mai bune, -desigur- în cele ale Dvs.!
Folosiți Dispozitivele Radionice acționate cu Energie Vitală & Forță Vitală Universală, având integrate Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Chi & Prana & Orgon / Orgone, preluați- și folosiți conștient(!) energia modulata degajată din dispozitiv, pt a seta- și programa 'trend-urile', țelurile și scopurile dorite, pt a reuși să le dobândiți și să manifestați mai rapid și mai ușor, pt a vă schimba viața în mai bine, aducându-vă bunăstare materială, evoluție spirituală și liniște sufletească, acesta din urmă fiind și unul dintre cele mai mari- și mai însemnate daruri pe care omul îl poate primii și dobândii.

Deasemenea,
 

Dispozitivele Radionice alimentate cu Forța Vieții și acționate cu Energie Vitală,

pot fi folosite -printre altele- și pt:
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala energizarea, incarcarea -pana la saturatie- cu Energie Vitală & Forță Vitală a apei și a hranii
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala purificarea apei potabile și a hranii
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala optimalizarea apei, adica inlaturarea informatiilor energetice negative, nocive și primejdioase din apa potabila și a hranei -in general-
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala revitalizarea apei potabile
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala incarcarea corpului/corpurilor cu Energie Vitală & Forță Vitală
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala energizarea -si incarcarea cu energii pozitive- a obiectelor personale și a cristalelor
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala revigurare, revitalizare
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala relaxare, meditatie
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala programare de 'Trend'uri, manifestare conștientă
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala modelarea- și crearea conștientă a realității
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala etc., etc.

Desigur- se pot utiliza/folosi -in afara de cele descrise mai sus!
(vezi și pagina "Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e" pt mai multe informatii)
- și pentru -mai ales!- urmatoarele -scopuri-:
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala programări de Trend*-uri (!!)
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala manifestare conștientă
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala modelarea- și crearea conștientă a realității
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala transmiterea energetică a informatiei la distanta -la orice distantă!-
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala etc.

*Trend = situația -ideală- a unui eveniment dorit
sau rezultatul programat a unei situații dorite

Pentru avansati: Programarea Neuro-Ciberneticã (PNC - vezi putin mai jos...)
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala pentru a schimba diferite situatii, aspecte și obiceiuri în viata Dvs. dupã bunul plac, pentru protectie și sigurantã, și -important!-
  Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala pentru programari de Trend-uri diferite și dorite, și
    Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala utilizarea în procesul de manifestare- și creare constienta !!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Câteva cuvinte despre Radionică

Radionică, psionică și psihotronică

Gândul = Energie

Gândul este energie, și -fiind energie- are frecvență, și -ca formă de energie- este și purtătoare de informații.
Acest lucru, acest fapt -de necontestat-, îl știm bine deja. gandul = energie vitala

Concentrându-ne asupra unui obiect sau asupra unei fiinte, asupra unui trend sau situatie, -chiar, dacã doar în micã mãsurã, dar- îi putem transmite energie.
Creierul uman este un strãlucit "instrument" pentru crearea și stabilirea legãturilor.

Dacã ne concentrãm -mental- asupra unor locuri/locatii, trend-uri, situatii și evenimente -dorite-, sau asupra unui target, a unei persoane sau a anumitor persoane (grupuri de persoane), obiecte, grupuri de obiecte, lucruri abstracte, etc., creierul nostru -automat- stabileste o "legaturã structuralã".

Marele dezavantaj și inconvenientul major al acestei metode -din punct de vedere a programãrii mentale- este faptul cã este imposibil ca sã ne putem focaliza/concentra încontinuu -doar- asupra unui gând -concret-, sau asupra unui obiect, lucru sau situatie.
Nu ne putem gândi și nu ne putem concentra asupra unuia și aceluiasi lucru tot timpul, deoarece "miscarea", saltul de la o imagine mentalã la alta, este una din caracteristicile de bazã a creierului uman. (!)

rad1000 Dispozitiv Radionic alimentat- și actionat cu Energie- și Forta Vitala)De aceea este foarte avantajos de a avea și de a utiliza o tehnicã- și o tehnologie prin care putem "îngheta" aceste legãturi structurale (cum este de exemplu Radionica-, și Dispozitivele Radionice alimentate- și actionate cu Energia Vitală & Forța Vitală).

Figyelem! Important!
Avantajele principale ale Echipamentelor de Energie Vitala (avand Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitalăinglobate și încorporate) este ca ele genereaza- și emana încontinuu Energie Vitală & Forță Vitală pozitiva, creativa și benefica, raza lor de actiune fiind nelimitata, ele functionând la orice distanta!
Puteti folosi aceste Echipamente speciale, în orice aplicatie care necesita generarea unor câmpuri puternice de Energie Vitală & Forță Vitală.

Ca o consecinta fireasca a posibilitatilor- și a capacitatii de transfer structural de Energie Vitală & Forță Vitală: daca doriti sa va energizati (mentalul sau corpul fizic) cu Energie Vitală & Forță Vitală benefica, nu este necesar sa va aflati tot timpul lânga aparat; ci tot ceea ce vă trebuie este o legatură structurală, cum ar fi un mic cuplu disc de transfer (TC 99, RAOPTC sau -boosterul- PBT 2400) care sa fie conectat la Echipamentul-, Dispozitivul- și Generatorul Dvs. de Energie Vitală și Forta Vitală.

Conectati-, și puneti o parte a cuplului de transfer pe Echipamentul Dvs. de Energie Vitală și Forta Vitală, iar celalta parte a cupului -discul de transfer- purtat-il la Dvs.!
PBT 2400 - BOOSTER | Amplificator de Energie- si Forta Vitala Cu acest disc -unic- în posesia Dvs. și purtând-ul asupra Dvs. (neobservabil de altii, deoarece încape în buzunarul, în geanta / sau în poseta Dvs.), nu conteaza deloc, daca sunteti asezati în fata Echipamentului- și Generatorului Dvs. de Energie Vitală, dacă vă aflati la "doar" la câteva sute de metrii distanta (departare), sau dacă sunteti pe cealalta parte a globului, deoarece Energia Vitală & Forța Vitală -si efectele sale benefice (programate- și corespunzator modulate) se vor transfera- și se vor revărsa asupra Dvs. (si numai asupra Dvs!) oriunde va veti afla!

SF-ul a prezis-o, noi am transformat-o în realitate!

Reprogramati-va propria viată acum cu aceasta noua Tehnologie a Energiei Vitale & Forței Vitale, performantă și puternică!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Dezavanzajul dispozitivelor radionice tradiționale

Dezavantajul major și enorm al dispozitivelor radionice tradiționale este lipsa -totală- de Energie Vitală și Forta Vitala, care este atât de esentială pt succesul și reușita programării.
Putem afirma fara nici un dubiu, ca ele -fata de dispozitivele nostre- sunt deja perimate și invechite. Dispozitive radionice traditionale | DeLa Warr-rad

Există in comertul specializat din lume (mai ales în cel vestic -Britanic și cel din Statele Unite-, dar și in cel din est -de ex. Rusia) și alte -tipuri de- dispozitive radionice -evident- tradiționale.

Totusi, este o diferenta esențială enorma intre acele dispozitive și dispozitivele noastre radionice:
Dispozitive radionice traditionale | rad-hieronymus celelalte dispozitive NU au inglobate și integrate Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală, cum au -toate- dispozitivele noastre !

Acele dispozitive duc lipsa de ceea ce este mai important și mai esențial pt succesul operatiunii radionice: fluxul masiv și continuu de Energie Vitală & Forță Vitală, care face posibila- și ajuta la reusita programarii radionice.
Fara un flux masiv si continuu de Energie Vitală & Forta Vitala, reusita programarii radionice este -nu numai- periclitata, ci și sortita esecului.

Daca doriti, o metaforă: este ca și cum ei ar comercializa doar corabii, dar fara catarg si panze.
Corabiile și navele noastre noi -in schimb- nu numai ca au și panzele necesare, dar mai au și motor, și -in plus- rezervorul lor va fi intotdeauna plin cu combustibil...! Da; cu combustibilul vieții: Energia Vitală & Forța Vitală!
Așa e mai usor de navigat ! :-)
Deci; 'Toate pânzele sus!' ;-)
Dispozitive radionice traditionale | rad-delawarr   Dispozitive radionice traditionale |  rad-delawarr
Dispozitive radionice traditionale |  rad-hieronymusDispozitive radionice traditionale |  rad-hieronymusDispozitive radionice traditionale |  rad-hieronymus
Dispozitive radionice traditionale |  rad Dispozitive radionice traditionale |  rad Dispozitive radionice traditionale |  rad
Cateva dispozitive radionice traditionale (cutii radionice vechi, adica; învechite și demodate)
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Dispozitive RADIONICE

acționate- și propulsate cu Energia Vitală & Forța Vieții cu Generator- sau Generatoare de Energie Vitalã & Forță Vitală încorporate

»» Power Radionics™ (Radionica de putere):
Tehnologia Abstracției Permanente... & Creare conștientă a realității & Proces de Manifestare »»


Rolul
dispozitivelor radionice

 
este de a stabili (și a întretine) Legături structurale -sigure, ferme și durabile-, cu 'trend-u'l și 'target-ul' programarii, iar rolul -primordial- a Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală, încorporate- și integrate în Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală-asa cum le arata și numele- este de a genera- și emite (intotdeauna-, neincetat-, fara intrerupere-, și in permanenta!) Energie Vitală & Forță Vitală (chi, prana, od, orgone / orgon, fluid magnetic, vril, bio-energie, etc.), pt promovarea succesului programarii radionice și a procesului de manifestare. (!)

RAD 1000 :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta VitalaToate Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală, au incorporate -cel putin- un Generator de Energie Vitală & Forță Vitală, pt a asigura forta- și puterea necesara pt actiunile -efective- la distanta (la orice distanta!).

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala RAD 1000: Dispozitiv Radionic și Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala impreuna cu 'legatura structurala' si 'Power Booster'-ul / amplificatorul de Energie Vitală si Forta Vitala PBT 2400 cu disc de transfer

Frecvențele sale sunt -practic- setări radionice, actionand -deasemenea- și ca legături structurale -conform expertilor-.
Le puteti defini și ca reprezentări numerice ale abstractiilor, care definesc diferite "target"-uri și "trend"-uri specifice, sau -desigur- amândouă.

Notă:
Radionica -avand acelasi principiu comun de functionare ca și "magia"- se poate combina foarte bine- și eficient, cu orice tip de operatie- și programare mentală "magică" -adica: orice acțiune la distanță!-, dându-i -însă, și- mai multa flexibilitate și -mai ales!- putere.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Echipamente Radionice de Manifestatie -si de creatie constienta- RADIONICA: Tehnologia Abstracției Permanente

Dispozitive Radionice, psihotronice și psionice de Manifestare -și de creare conștientă a realității-   &   Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală Universală   (!)

Radionica este una dintre metodele de acționare- și influență / influentare la distantă cu ajutorul legaturilor structurale, fiind extrem de efectiv, flexibil și puternic.
In cazul radionicii, valorile numerice (ratele radionice) sunt folosite ca și legături structurale.

De la Dr-ul Abrams incoace -cel care a introdus radionica și dispozitivele radionice utilizand reostate, potentiometre, cat și alte și componente și dispozitive electrice- și electronice, pt a efectua setările și 'măsuratorile' (și -desigur- a măsura efectele lor), el presupunea utilizarea de "frecvențe" -care era o concluzie logică in acele vremuri (vorbim de inceputul secolului trecut - sec. XX), bazată pe cunoștințele tehnologice din acea vreme.

Tipic, oricănd apare o nouă inovație stiintifica, între cca. 10-20 de ani mai tarziu, discipoli ai științelor alternative utilizează -și nu numai câteodată (incorect!) fac uz - de noua terminologie.
Acest lucru s-a intamplat cu "relativitatea", "mecanica cuantica" și -mai recent- cu "nanotehnologia", la fel cum s-a intamplat mai demult și cu "frecvențele" D-lui Abrams.
Conceptul -greșit!- de "frecvențe" -totuși- a rămas.

Nota d-lui Welz:
"Am condus cateva experimente 'double-blind', in care butoanele de setare erau fixate arbitrar, in timp ce persoana care opera dispozitivul radionic "stia" pt ce sunt setate.
A functionat perfect, chit ca nici "stick-pad" -ul / "suprafata de aderenta", nici alta metoda de setare ideo-motrica (de ex. radiestezie) nu a fost utilizată.
Este clar- și pt mine este evident, că ceea ce conteaza este o metodă -simplă- de a realiza- și de a face -permanentă- o legătură structurală cu "target"-ul, si/sau "trend"-ul operatiunii -radionice (sau "magice") - reprezentata prin abstractii, iar un dispozitiv radionic și psionic este foarte bun pt acest scop, și este un instrument foarte util (chiar adecvat) pt așa ceva".

Notă personală:
Pot confirma și eu cele afirmate mai sus, eu insumi am participat de mai multe ori impreuna cu D-l Welz la asemenea experiente, mai mult -de cateva ori- am fost chiar eu persoana/operatorul care setase "arbitrar" acele butoane de acord și setare al dispozitivului radionic. Și a funcționat perfect!
Dispozitivul radionic de putere utilizat: RAD 2400 HD, editia 2001.

De aceea, noi preferam termenul de "rată"- sau -și mai bine, "rată radionică" pt setarile radionice efectuate, decât termenul de "frecvențe"care nu au fost niciodată măsurate și care -tocmai și din această cau\ă- pot duce in eroare și pot contribui la confuzii.

Un dispozitiv radionic "îngheatã" legãturile structurale la fel cum o fac și obiectele simbolice sau sigiliile.

Este un dispozitiv psionic și psihotronic care stabileste legãturi structurale și pãstreazã aceste legãturi- și structuri, un timp mult-mult mai îndelungat și pe o perioadã mult mai lungã decât o poate face creierul uman.ATG 12 / ATGS 12000: Echipament de Eneri- si Forta Vitala cu 12 Generatoare super-puternice de Energie- si Forta Vitala (Chi & Orgone) de tip Radionic, Generator de Trend-uri Astrologice

Echipamente de Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000: Echipament de Eneri- si Forta Vitala cu 12 Generatoare super-puternice de Energie Vitală si Forta Vitala (Chi & Orgone) de tip Radionic, Generator de Trend-uri Astrologice

în locul utilizãrii simbolurilor specifice (cum sunt filtrele sau card-urile "magice" care se utilizazã doar pentru o actiune -"trend"- specificã bine determinatã) echipamentul radionic se poate seta cu ajutorul butoanelor- și discurilor de setare, orice ratã (frecventã) a unui trend energetic favorabil ce desemneazã evenimentului dorit.

în timp ce setãrile radionice efectuate cu ajutorul butoanelor de setare sunt folosite pentru a conecta un "Trend" specific, un eveniment dorit si/sau un "Target", (o tintã, care poate fii una sau mai multe persoane, -sau chiar Dvs. însivã) pentru operatiunea respectivã, Generatorul de Energie Vitală și Fortă Vitalã încorporat/încastrat, intensificã actiunea respectivã și furnizeazã-, dã forta psihicã -psionicã- (Forta Vitalã) pentru a succede, garantînd reusita operatiunii.

Puterea- sau forta transferului și viteza cu care efectul dorit are loc, depinde în foarte mare mãsurã de puterea și intensitatea câmpului -dinamic și pulsatoriu- a Energiei Vitale & Fortei Vitale (dezvoltată- și emanată de Generatoarele de Energie Vitalã înglobate) care sunt prezente- și înconjoarã dispozitivele radionice. (!!)

Din combinatia ingenioasã a radionicii și a fizicii orgonice -fizica Energiei și Forței Vitale- a rezultat o tehnologie puternicã, ce o puteti acum folosi și Dvs. pentru a vã asigura succesul.
Fiecare Dispozitiv Radionic al nostru are încorporat -cel putin un- un Generator de Energie Vitalã!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Echipamente Radionice de Manifestatie -si de creatie constienta- Programarea Neuro-Ciberneticã este cea mai avansatã formã de tehnologie- și metodă de folosire a Energiei Vitale & Forței Vitale

Este parte integrantã- și determinantã dintr-o nouã tehnologie, ce utilizeazã diferite tehnici speciale- și modele archetipale, cu ajutorul cãrora veti putea influenta -cel mai eficace- autocontrolul, autoprogramarea, dezvoltarea pozitivã a personalitãtii, controlul succesului, și pentru a putea obtine schimbãri pozitive permanente.

Echipamentele adecvate- și recomandate sunt Dispozitivele Radionice propulsate cu Fortă Vitalã -adică, cele cu ajutorul cărora se pot programa 'trend'-uri.

Dispozitivul radionic este un sigiliu -magic- universal.

RAD 2400 HD :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta VitalaDecãt folosirea mai multor sigilii, simboluri și filtre -magice- dintr-unul din cardurile și simbolurile folosite de-alungul mileniilor care sunt determinate doar pentru câte o actiune sau un trend specific bine determinat, "cutia radionicã" utilizeazã setãri (rate) multiple pentru energiile, scopurile și actiunile -trendurile- vizualizate.
Pentru mai multe informatii recomandãm studierea cursului "Magia Viitorului" al lui Karl Hans Welz.

Cu ajutorul acestor echipamente performante, prin inserarea- și realizarea unei legãturi structurale cu -persoana- tinta (Target), și -respectiv- cu orice eveniment-, situatie- sau Trend dorit, aveti unealta cea mai eficientã cu care veti putea -mult mai usor, mai repede și mai eficient- sã vã atingeti telurile, sã obtineti ceea ce v-ati propus, sã schimbati mai usor unele obiceiuri și atitudini indezirabile, stilul de viatã și -prin ea- chiar viata însãsi.

Aceastã metodã, acest proces numim noi Programare Neuro-Ciberneticã, (sau prescurtat PNC), cu care puteti crea, planifica și proiecta programe -mentale- care pot sã garanteze succesul Dvs. în orice domeniu al vietii. (!)

Cu ajutorul Dispozitivelor Radionice

 
actionate cu Energie Vitală & Forță Vitală, puteti obține printre altele:
Dispozitive Radionice (actionate cu Energie- și Forta Vitala) Controlul și managementul afacerilor
Dispozitive Radionice (actionate cu Energie- și Forta Vitala) Controlul și managementul financiar
Dispozitive Radionice (actionate cu Energie- și Forta Vitala) Managementul legãturilor
Dispozitive Radionice (actionate cu Energie- și Forta Vitala) Managementul comunicatiilor
Dispozitive Radionice (actionate cu Energie- și Forta Vitala) Controlul obiceiurilor

Se pot folosi cu succes și pentru auto-dezvoltare, dezvoltarea personalitatii, precum și în (auto)vindecare și tratamente -energetice- la distantã.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Scurtă istorie a Radionicii

Radionica | Dr. Abrams & OscilloclastPrin anii '20-'30 dr. Abrams, un medic din San Francisco, experimentând și folosind și alte metode netraditionale de vindecare, inventeazã Oscilloclast-ul care poate fi considerat prototipul dispozitivelor radionice.

Radionica | dr. George De La WarrRadionica | dr. Ruth DrownSpre mijlocul secolului dr. Ruth Drown și apoi dr. George De La Warr, creând noi instrumente pentru detectia radiatiilor tesuturilor vii, au inventat Radionica și dispozitivele radionice traditionale; un sistem de detectare, de diagnozã și vindecare de la distantã, în care atât pentru mãsurãtori cât și pentru vindecãri foloseau câmpul- și fluxul Energiei Vitale.

Anii ’90 au adus în sfârsit mult sperata și asteptata descoperire: inventarea Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitalã.
Dupã aproape 30 de ani de cercatãri și experimente vaste și multiple cu Forta Vitalã, Dl. Karl Hans Welz inventeazã- și construieste in anul 1991, primul Generator de Energie Vitalã funcăionabil, pe care -dupa câteva ani- îl combina foarte eficient cu Radionica, născându-se astfel Radionica de Putere (în engleză: 'Power Radionics'), adică Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală încorporate și integrate. (!)
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Radionica combinată cu Energia Vitală & Forța Vitalã = Radionica de Putere

Tehnologia 'Abstractiei Permanente' pentru stabilirea 'legãturilor structurale'

...doar câteva consideratiuni teoretice, pt a mai buna ințelegere  

Urmãtoarele afirmatii vã vor ajuta sã dobânditi noi viziuni despre stiința radionicii (și a 'tehnologiei modelelor de frecventã'), sã obtineti- și sã câstigati noi perspective asupra metodelor radionicii, a lucrului efectiv cu aceste dispozitive uluitoare și minunate.

Cu o asemenea perspectivã veții gãsi repere care vã vor ajuta sã majorati aria de actiune și acoperire, sã mãriti- și sã cresteti considerabil viteza- și efectele acestor dispozitive puternice, a Dispozitivelor Radionice actionate- și propulsate cu Energia Vitală & Forța Vitalã.

Teoria 'legãturilor structurale' (elaborata- și dezvoltata de catre Karl Hans Welz - inventatorul Generatoarelor de Energie Vitala și a Orgonitei®) conduce fãrã dificultate la tehnologii bazate pe structuri, cum ar fi radionica (-si- tehnologia modelelor de frecventã), și contribuie într-o mare mãsurã la o mai bunã întelegerea a lor, și din punct de vedere stiintific.

1 Radionica se bazeazã pe determinãri- și setãri structurale,adică; legături structurale echivalente.

rad2400hd :: Dispozitiv Radionic actionat cu Energie- și Forta Vitala :: Radionica și Energia- și Forta Vitalã2.   Setarea radionicã (rata radionică) pe care îl stabiliti cu ajutorul suprafetei de aderentã (suprafata de frecare) a dispozitivului radionic (la noi, confectionata- și realizata din cel mai performant material in acumularea Energiei Vitale & Fortei Vitale - chi - prana - orgon / orgone - od-: Orgonite™ / Orgonita™, respectiv; SuperOrgonite® -inventat de tot acelasi Karl Hans Welz- pt usurarea obtinerii ratelor), sau cu ajutorul pendulului, sau a calculatorului (in cazul programelor -noastre- radionice de manifestare, rulate pe computer/calculator personal, notebook/laptop) sau cu oricare altã metodã, stabileste- și determinã o legãturã structuralã care este reprezentarea unui anumit 'trend-', adică; reprezentarea unui eveniment- sau a unei situatii dorite, sau a unei actiuni specifice asupra tintei / 'target'-ului), sau ambele; directionând-, modulând- și dinamizând Energia Vitală & Forța Vitalã cãtre o actiune specificã, într-o anume directie- și cu un anumit aspect dorit- și programat.

rad5Rata radionica este o reprezentare structuralã a unei actiuni specifice (adica; trend) asupra tintei (adica; target), fiind o reprezentare abstracta a tintei, sau ambele.

O legãturã structurala -sigura, consistenta și non-fluctuanta- reduce aproape la zero conexiunea cu o energie de trend specificã.
Cealaltã legãturã structurală reduce la -aproape- zero conexiunea cu tinta (target-ul).
Rezultã cã, legãtura dintre energia cadru și tintã -in universul Energiei Vitale & Fortei Vitale- este redusã la aproape zero.

Cu cât câmpul- și fluxul Energiei- și Forței Vitale este mai mare și mai puternicã, cu atât mai buna și mai puternicã este și legãtura dintre energia trend-ului și tintã, și cu atât mai repede se va manifesta-, și va fi mai marcant- și mai însemnat -desigur- și rezultatul.

3. Structurile radionice se transferã datoritã legilor Hiper-Spatiului (matematica- și fizica Energiei- și Forței Vitale), iar 'legãturile structurale' determinate permit realizarea transferului, adicã “scurgerea fluxului” de Energie Vitală & Forțã Vitalã de la dispozitivul radionic direct spre tintã ('target') cu 'trend'-ul adecvat atasat- și corespunzător modulat.

4.  în spatiul- și pt transferul Forței Vieții & Energiei Vitale, distanță este rezultatul diferentei structurale. (!)

radionica & energia vitala Puterea- sau forta transferului și -implicit- viteza cu care efectul dorit are loc, depinde în mare mãsurã de puterea- și intensitatea câmpului Energiei- și Fortei Vitale care înconjoarã dispozitivele radionice.
Acesta este un aspect și un fapt important de care multi dintre practicanti sau chiar specialisti ai radionicii nu sunt constienti. (!)

O alimentare continuã cu ENERGIE VITALĂ & FORȚA Vitalã ajutã în mod considerabil succesul operațiunii radionice și creste rata de realizare:

setare dispozitiv radionic: setare tipica | b_radion

Operatie (setare) tipicã cu un dispozitiv radionic traditional: un câmp slab de Energie Vitalã care provine de obicei din mediul înconjurãtor sau câteodatã -poate- de la operatorul dispozitivului.
Operatorul dispozitivului radionic -de obicei- nu are nici o idee despre importanta Energiei- și Fortei Vitale.
Transferul este totusi posibil datorita campului relativ slab de Energie Vitala care inconjoara dispozitivul, și datorita faptului cã dispozitivul radionic este setat -si lãsat astfel- pânã rezultatele vor apãrea, -sau pana cand operatorul renunta la setare și la program -esuand astfel.
Acest tip de operatiune este in mare masura de neincredere. Pt un operator mai avansat și mai experimentat, este foarte usor sa interfereze cu acest tip de operatiune, sa o blocheze și sa o coordoneze spre esec.

setare dispozitiv radionic: setare avansata cu ajutorul Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | b_radorg

Câmp și flux energetic puternic și continuu de la Echipamentul- și Generatorul de Energie Vitală și Forta Vitalã înglobat in Dispozitivul Radionic, care cuprinde si inconjoara atât operatorul cât și dispozitivul radionic, facilitand -si garantând- totodatã si succesul setãrii și a operatiunii .
Un dispozitiv radionic -traditional- care este alimentat-, amplificat- și propulsat cu Energie Vitală & Forță Vitală-datorita Generatorului de Energie Vitală & Forță Vitalăincorporat- este cu mult mai performant și mai eficient.
Campul constant și masiv de Energie Vitală & Forță Vitalăva asigura o setare mai sigura, și o actiune mai rapida- și de succes.
Operatia, sau setarea radionica, este sigura și este in foarte mare masura de incredere (adica "ratele radionice"sunt corespunzatoare.
De exemplu, Dispozitivul nostru Radionic RAD 2400 HD este dotat cu setari separate pt Trend și pt Target, și -desigur- cu Generator de Energie Vitala inglobat, care ii confera mai multa stabilitate, precizie, directie și potrivire.

setare radionica traditionala | b_traditional_radionics_c1bl.jpg (40581 bytes)

setare radionica avansata cu ajutorul Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | b_life_force_radionics_c1bl.jpg (44156 bytes)

Nota:
In absolut toate Dispozitivele noastre Radionice sunt inglobate si integrate, unul- sau mai multe Generatoare performante de Energie Vitală & Forță Vitală care (in timpul functionarii) dezvolta- și asigura campul și fluxul -pulsatoriu- puternic și indispensabil al Energiei Vitale & Fortei Vitale care înconjoarã operatorul impreuna cu dispozitivul/dispozitivele radionice pe care le seteaza, un camp de Energie Vitală & Forță Vitală atat de necesar pt reusita programarii!

Noi stim-, și acum și Dvs.stiti deja, cã aceea persoanã care stie- si este capabilã sã genereze Energie Vitală și Forta Vitalã și sã o directioneze (constient sau subconstient) cãtre dispozitivul radionic, este mai "înzestratã" și mai "talentatã" decât persoana care, pur și simplu, doar invârte butoanele radionice si efectueazã setãrile, încercând sã stabileascã 'legãturile structurale' corespunzãtoare.
Tocmai  de aceea constituie un avantaj enorm- și esential folosirea Generatoarelor de Energie Vitală & Fortã Vitalã înglobate în Echipamentele de Energie Vitală & Fortã Vitalã, combinate -apoi într-un singur dispozitiv puternic și performant- Dispozitivele noastre Radionice, fiindcã cu ajutorul lor și cei asa-zisi "neînzestrati", pot deveni mult mai "talentati" și pot obtine succese mult mai usor.

Dispozitiv Radionic RAD 2400 HD cu Generatoare de Energie- și Forta Vitala inglobate si integrate in Echipament | rad2400hd5.  Cu o sursã de furnizare și alimentare adecvatã și continuã de Energie Vitală și Fortã Vitalã, (asiguratã ideal de Echipamentele- și Generatoarele de Energie Vitalã), dispozitivele radionice sunt cu mult superioare tuturor altor operatiuni și tehnici mentale, sau activitãti spirituale (cum ar fi tehnicile de vizualizare, de autoprogramare, control mental, etc.), deoarece Energia Vitală & Forta Vitalã se aflã la baza existentei, este suflul vietii, ea este sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale și mentale (rugãciuni, meditatie, etc.) precum și a tuturor activitãtilor psihice (procesul de gândire, autovindecare, tehnici de autoprogramare și -perfectionare, autocontrol și control al mintii, dezvoltarea personalitãtii, etc.).

Setup Radionic cu 2 buc. de RAD 2400 HD legate in serie | setup radionic
Set-up Radionic

Părtile componente ale Dispozitivelor noastre Radionice
ex. RAD 2400 HD

6.   Puteti in mod ideal sã asigurati aceasta sursã- și furnizare continuã de Energie Vitală & Fortã Vitalã (Chi - Prana - Orgone) cu un Echipament de Energie Vitală și Forta Vitalã (cu Generator de Energie Vitală și Forta Vitalã inglobat) sau cu un sistem de Echipamente de Energie Vitală & Fortã Vitalã -setate in serie-.

zodiac astrologic :: scorpionzodiac astrologic :: raczodiac astrologic :: gemeni7.   Zodiacul astrologic constituie un dispozitiv radionic natural de proportii planetare (sau cosmice).
"Ratele" sale sunt stabilite de pozitiile planetare (pozitia planetelor la un moment dat in Sistemul nostru Solar).
Nu existã nimic pe aceastã planetã care sã nu fie în legãturã structuralã cu acest sistem radionic gigant.
relativitatea timpuluiOmniprezenta Energie Vitală & Fortã Vitalã a Sistemului Solar (Universul nostru) este cea care furnizeazã- și întretine transferul structural al energiilor astrologice care sunt responsabile pentru diferitele trend-uri.
Natura acestui dispozitiv ne poate da informatii chiar și despre legile timpului!

people8.   Puteti sã proiectati orice grafic-, hartã- sau diagramã- astrologică (astrogramă, sau de exemplu horoscopul unei persoane), sã îl puneti în/pe Dispozitivul Radionic propulsat de Echipamentul de Energie Vitală & Fortã Vitalã ATG 12 / ATGS 12000 (cu 12 Generatoarele -extrem de puternice și performante- de Fortã Vitalã inglobate) și sã stabiliti o ratã (sau cotã) radionică care sã reprezinte energiile acestei hãrti. Ratele pe care le stabiliti în acest fel, reprezintã sau o persoanã care are acest horoscop specific, sau un tranzit, sau chiar amândouã. Prin ea puteti trimite direct Energia Vitală și Forta Vitalã beneficã, pozitiva și creativa persoanei- sau persoanelor respective.

atgs3000Recomandãm folosirea -în acest caz- a Astro-Generatorului de Trend-uri (sau a Generatorului de Astro-Trend -uri, cum doriti Dvs.), ATG 12 / ATGS 12000 (vezi și pagina CATALOG).

PRINCIPIUL și LEGEA de BAZÂ a MATEMATICII și a TEHNOLOGIEI HIPER-SPATIULUI (care cuprinde și RADIONICA și FIZICA ENERGIEI- și FORTEI VITALE) este:
" DISTANȚA ESTE O FUNCȚIE A DIFERENȚELOR STRUCTURALE™ "!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Structura- și partile componente ale Dispozitivului Radionic actionat cu Energie Vitală & Forță Vitală, cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală încorporate si integrate
RAD 2400 HD

Dispozitivele Radionice

 
actionate și propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală -in general- se compun din mai multe parti componente esentiale:
Partile componente ale lui RAD 2400 HDDispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta VitalaTuner for Target = pt setarea codului radionic a "Target-ului" (3 butoane cu scala gradata)
Dispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala Tuner for Trend = pt setarea codului radionic a "Trend-ului" programat
Dispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala Chi Generator = Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitalăinglobate
Dispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala 2 butoane pt setarea frecventelor hertiene pt modularea -fizica- a Energiei- și Fortei Vitale
Dispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala Stick pad = suprafata de aderenta -din Super Orgonite™- pt obtinerea și setarea codurilor radionice
Dispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala Well for Target Link = suprafata de iradiere pt "proba martor" al "Target-ului"
Dispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala Well for Trend Link = suprafata de iradiere pt "proba martor" al "Trend-ului"
Dispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala Massive Life Force Field = flux puternic și performant de Energie Vitala oferit și asigurat de catre Generatorul -sau Generatoarele- de Energie Vitală & Forță Vitală

Câteva considerațiuni importante despre Radionică

Radionica se bazeazã pe întelegerea faptului cã modelele de energie sau ritmurile fiecãrei persoane  sunt atât de unice, cum sunt și amprentele degetelor, și cã fiecare parte a corpului, pânã la nivelul celulelor, reflectã aceste "vibratii". rad1000 :: Dispozitivele Radionice actionate și propulsate cu Energie- și Forta Vitala

Atunci când boala, rana, infectia, stresul, poluarea, malnutritia sau lipsa de igienã determinã ca aceste modele sã devinã dezechilibrate, intermitente sau intrerupte, atunci și energia corespunzãtoare este modificatã sau alteratã.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  RAD 1000: Dispozitiv Radionic și Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala impreuna cu 'legatura structurala' TC 99 cuplu disc de transfer

Acest tip sau model de energie alteratã poate fi cititã din orice parte a corpului si tratatã prin trimiterea de mesaje -codate- cu ajutorul unor instrumente cãtre corp, astfel încât acesta se poate vindeca singur prin restituirea curgerii de energie, prin restabilirea fluxului de energie.
Acesta este baza tratamentului cu ajutorul dispozitivelor radionice și a Energiei Vitale

br | wmn: radionicDupã cum stim deja, nu este necesar ca pacientul sã se afle în apropierea dispozitivului radionic, pentru cã efectul este independent de distantã.
Vezi si Testul de transfer la distanta a Energiei Vitale...

Este important -evident- acordul, cooperarea, atitudinea pozitivã și credinta -fermã- în vindecare a pacientului.

Teoretic(!), cu ajutorul radionicii se poate trata orice tip de boalã, dar urgentele și cazurile medicale grave, rãnile și bolile care amenintã viata, trebuie sã fie tratate întotdeauna de cãtre un medic -specialist-, fiindcã prezenta lui (si din punct de vedere etic) este indispensabilã.
Radionica este utilizatã și pentru tratamentul și vindecarea animalelor și a plantelor.

Energia Vitală & Forta Vitalã, Radionica de putere și Programarea Neuro-Ciberneticã

Oricare alte dispozitive inventate și comercializate pânã în acest moment, sunt inadecvate și nepotrivite pentru folosirea metodelor Neuro-Tehnologice mai avansate și mai dezvoltate, cum este si metoda PNC - Programarea Neuro-Ciberneticã, sau Tehno- Managementul Tendintelor si a Dorintelor (Trend Management).

Ce este PNC (Programarea Neuro-Ciberneticã) ?

Programarea Neuro-Ciberneticã este una dintre cele mai avansate metode- și forme de tehnologie a Energiei Vitale & Fortei Vitale.
Combină utilizarea și folosirea -simultană- a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală și programe -moderne- de calculator (Programe radionice de Manifestare), software-uri pe care le puteți folosi pentru a ajuta și facilita programțrile de trend-uri atingerea țelurilor Dvs. și realizarea succesului Dvs.

sPNC (Programarea Neuro-Ciberneticã) este parte integrantã- și determinantã dintr-o nouã tehnologie de vârf, ce utilizeazã diferite tehnici speciale și modele archetipale, respectiv foloseste în afara Echipamentelor- și Generatoarelor de Energie Vitalã & Forță Vitală, aparate- și echipamente speciale (Dispozitive Radionice actionate- și propulsate cu Forta Vitalã) și Programe Radionice rulate pe calculator (laptop), cu ajutorul cãrora se pot seta 'legăturile structurale' necesare, și se pot efectua setãrile speciale corespunzãtoare pentru a putea influenta cel mai bine și cel mai eficace; autocontrolul, autoprogramarea, autovindecarea, dezvoltarea pozitivã a personalitãtii, controlul succesului, controlul greutatii, trend management-ul, și -in fine- pentru a putea obtine schimbãri pozitive -si- permanente. (!)

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitalã (cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală incorporate si integrate) și prin inserarea și realizarea unei 'legãturi structurale' sigure și durabile cu tinta ('target'-ul) operatiunii, și cu orice eveniment- sau 'trend' dorit, veti avea unealta cea mai eficientã cu care veti putea -mult mai usor și mai repede- sã dobanditi succesul, sã vã atingeti telurile, sã obtineti tot ceea ce v-ati propus, sã schimbati -mai usor- unele obiceiuri și atitudini indezirabile (înlocuindu-le totodata cu cele dorite- și cele dezirabile), stilul de viatã si... chiar viata însãsi.

Aceastã metodã, acest proces numim noi Programare Neuro-Ciberneticã®, (sau prescurtat PNC), cu care putem crea, planifica și proiecta programe -mentale- care pot sã aducã-, sa gireze- si sã garanteze succesul în orice domeniu al vietii.

PBT 2400 - BOOSTERPuteti opera Programarea Neuro-Cibernetică a Dvs. din intimitatea cãminului-, sau din biroul Dvs., fiindcã Forta Vietii dezvoltatã de Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã, cu ajutorul cuplului discului de transfer al lui TC 99, sau -si mai bine- a Booster-ului / Amplificatorului de Energie Vitala PBT 2400, sau a unei 'legãturi structurale' adecvate, se va transfera asupra Dvs. (si numai asupra Dvs!) oriunde v-ati afla, la doar câteva metrii depãrtare de aparat sau chiar pe meridianul opus.

Dispozitivele Radionice propulsate cu Generatoarele de Energie Vitalã inglobate si integrate in echipament, pot fi folosite în- și pt orice activitate care necesitã un câmp puternic de Energie Vitală & Fortã Vitalã, in acest fel, posibilitãtile si domeniul lor de utilizare este aproape infinitã, multitudinea de aplicatii în care pot fi folosite fiind limitatã doar de bogãtia imaginatiei fiecãrui utilizator.

Pentru mai multe informatii vezi și pagina "Radionica propulsatã de Energia Vitalã - Energia Orgonica | Radionica & Magia"
(Orgone Boosted Radionics -OBR-).

O tehnologie de vârf care poate sã vã ajute sã dobânditi- și sã realizati orice vã propuneti- și doriti intr-adevar în viatã.

Mic dicționar radionic (englez / român):

RAD 2400 HD :: Dispozitive Radionice :: Energia- și Forta Vitalã, Radionica și Programarea Neuro-Ciberneticã - radionics = radionica
- power radionics = radionica de putere
- trend = situatie-, scop-, eveniment dorit (si programat)
- target = tinta (persoana tinta) / elementul tinta (poate fi persoană / persoane, grupuri de persoane, obiect / obiecte, sau -chiar un- eveniment)
- well = suprafata de emisie, de (i)radiere (la dispozitivele noastre sunt din otel inoxidabil) - la unele Echipamente de Energie Vitală este chiar tunul de emisie / teava de iesire -din argint-
- stick pad = suprafata de aderenta (suprafata de frecare; -doar- la dispozitivele noastre(!) sunt din "SuperOrgonita"™
- settings = setari (radionice)
- tuner = acordor (radionic)
- frequency = frecvențe (vezi și explicația despre "frecvențele radionice")
- rates = rata/rate -acord- (radionice)
- structural link(s) = legătură structurală / legături structurale

warningAtentie !
Foarte multi, dintre cei ce ne-au contactat, ne-au rugat ca -și noi- să semnalizăm și să atragem atentia, că -mai nou- au aparut și la noi in țara- niște falsuri -nu chiar ieftine, dar total- nefunctionale, neavând nimic comun cu dispozitivele radionice şi generatoarele orgonice (generatoare chi & prana & orgon, sau Generatoare de Energie Vitală & Forţă Vitală), doar prin titulatura inselatoare date de anumite "persoane" -sau, mai bine, haideți să le spunem pe nume: "hoti"- care -printre altele- au incercat ca să fure -și să-și însușească- tehnologia inventata de D-l Welz.
Fiind destul de... hmmm... limitați în cunoaștere, evident, au eșuat.
Totuși-, Caveat Emptor; adica; „cumparatorul sa fie atent“, şi sa decida in consecință de cauză!

Inapoi la inceputul paginii... :: Dispozitivului Radionic

Sursă şi bibliografie:
Karl Hans Welz: 'Power Radionics Technology', 'Life Energy & Life Force and Radionics', 'Power Radionics & NCP (Neuro-Cybernetics Programming)', 'Orgone Boosted Radionics'.
© Traducere si editare: ing. Sandor -ALeX- Dezsi. 1998 - 2001, 2005 -2015. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi şi pagina 'Bibliografie recomandată'.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

Dispozitive Radionice, psionice și psihotronice
de putere

alimentate și actionate cu Energie Vitală & Forţă Vitală

::  Technologia Abstractiei Permanente  | Manifestare conștientă | P N C ::  

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente și dispozitive recomandate -printre altele- pt generare de Trend-uri, programe mentale şi Manifestare constienta, cât și pentru PNC (Programare Neuro-Cibernetică)
    Pt a comanda, vezi pagina Catalog / Lista de pret

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- si Forta Vitala RAD 1000
RAD 1000: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- si Forta Vitala RAD 2000
RAD 2000: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAD 2400 HD
RAD 2400 HD | Dispozitiv Radionic cu Generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) | RAD 2400: Dispozitiv Radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- si Forta Vitala RAD 5 / ATG 5
RAD 5: Generator de Trenduri

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000
atg12000

RADIONICA si Dispozitivele Radionice | Dispozitive Radionice, Psionice si Psihotronice & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- si Forta Vitala Suport şi consultanta on-line
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipament de Energie- si Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic- se poate obtine un dispozitiv radionic virtual, dacă este folosit impreună cu un Program Radionic de ManifestareCheckmark Echipament de Energie- si Forta Vitala

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)

  Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală

 
 
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau TC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer TrC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAOPTC
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer raoptc
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBT 2400
PBT 2400 | Accesoriu pt Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer | PBT 2000 - BOOSTER
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBTBH
pbtbh

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Alimentator / adaptor tensiune- si curent continuu
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer Alimentator / adaptor de curent continuu 9V cc si 1000mA

Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Simboluri si filtre -magice-
Filter -symbols- packs :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri si grimoir-uri magice si astrologice -pe CD
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau CD-uri cu frecvente specifice speciale
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer freq cd
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Programe Radionice de Manifestare
Program Radionic de Manifestare | Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer manifestation
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)  
Accesorii
speciale de Energie Vitală & Forță Vitală
(Forța Vieții -- chi / qi, prana, od, fluid magnetic, orgon / orgone, bio-energie)

Chi Card -uri personale / personalizate

Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala

Chi Card-uri active și valide pt diferite perioade de timp.
Sursa cea mai sigură, și cea mai ieftina de alimentare continuă cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă.

Încercați- și testați-il și Dvs., acum, gratis... !  »» 
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaEchipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Dispozitive Radionice -Psionice și Psihotronice- de Putere, alimentate- şi acţionate cu Energie Vitală & Forţă Vitală Universală :: Radionica: Technologia Abstractiei Permanente
Echipamente pt generare de Trend-uri şi Manifestare -creare conştientă-  | Materializarea gândurilor

:: RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD :: 

 
 
RADIONICA | Dispozitive Radionice
 
 
Energie-, Putere si Vitalitate pt protectia-, și pt succesul Dvs.! | ENERGIA VITALA: Forta și Puterea Universului, acum, la indemana Dvs.! RADIONIA & Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală integrate: echipamente speciale pt manifestare.
 
RADIONICA | Dispozitive Radionice  |  www.radionica.ro / Radionica | Dispozitive Radionice și Psionice | Programare Neuro Cibernetica | Programare de Trend-uri ~ | Asigurați energie(vitală!) și forta(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa! Energie, Forță și Vitalitate pt siguranță energetică și succes! | Template: trite-ro | Radionica
Titlul paginii web / Title: Radionica | Dispozitive Radionice și Psionice | Programare Neuro Cibernetica | Programare de Trend-uri ~ | Descripția paginii / Description: :: Introducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Fortei Vitale Universale, a RADIONICII și a Dispozitivelor RADIONICE alimentate-, actionate și propulsate cu Energie Vitală și Forță Vitală Universală (pt programare de Trend-uri în procesul de manifestare) ::  |  Site slogen: Energie-, Putere si Vitalitate pt protectia-, și pt succesul Dvs.! | ENERGIA VITALA: Forta și Puterea Universului, acum, la indemana Dvs.! RADIONIA & Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală integrate: echipamente speciale pt manifestare.
Referer:  |  Distribuție: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita / SuperOrgonite® :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   RADIONICA | Dispozitive Radionice / Radionica | Dispozitive Radionice și Psionice | Programare Neuro Cibernetica | Programare de Trend-uri ~
[ www.radionica.ro / Radionica | Dispozitive Radionice și Psionice | Programare Neuro Cibernetica | Programare de Trend-uri ~ | Contact :: Mesaj / Email | Harta site | www.radionica.ro /Radionica---Dispozitive-Radionice-si-Psionice---Programare-Neuro-Cibernetica---Programare-de-Trend-uri-- | trite-ro | Radionica ]
Keywords: manifestare, idee, creare, constient, materializare, forta vitala, fortavitala, generator forta vitala, forța, energie, forta, bio, vitală, energie vitala, forta vietii, orgon, od, protecție, radionica, mental, apavie, energizare, vitalizare, generator energie, vital, forța vieții, relaxare, forță, protecție energetica, MANIFESTARE
~ RADIONICA & Dispozitive RADIONICE | Dispozitive de Manifestare: Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ și FORȚĂ VITALĂ în ajutorul procesului de manifestare- și materializare conștientă | Crearea conștientă a realității ~
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro