www.radionica.ro
RADIONICA | Dispozitive Radionice
Asigurați energie(vitală!) și forta(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa! Energie, Forță și Vitalitate pt siguranță energetică și succes!
Radionica | Dispozitive Radionice Radionica | Dispozitive Radionice
Radionica | Dispozitive Radionice
           
~ RADIONICA & Dispozitive RADIONICE | Dispozitive de Manifestare: Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ și FORȚĂ VITALĂ în ajutorul procesului de manifestare- și materializare conștientă | Crearea conștientă a realității ~
Radionica | Dispozitive Radionice
 
:: www.radionica.ro  /  RAD 5 / ATG 5 Generator de Trend-uri | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~ :: 
 
 
 
 
:: Radionica ::    
 
 
 
 

RAD 5 / ATG 5 Generator de Trend-uri | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală și Dispozitive Radionice alimentate- și acționate cu Energie Vitală & Forță Vitală, cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice :: Tehnologia Abstracăiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Creării conștiente

Generare de Trend-uri | Echipamente generatoare de Trend-uri

Managementul Tendințelor
    Strategii de Succes

Iata ce scrie D-l Welz -inventatorul Echipamentelor- si a Generatoarelor de Energie Vitală si Forta Vitala- pe paginile lui, despre aceste aparate performante si despre utilizarea lor:
"Sunt aparatele "CELE MAI !" din toate punctele de vedere, din toate aspectele si în toate privintele (putere, eficientã, flexibilitate, etc).
Atunci când trebuie sã aveti puterea deplinã si controlul total, ca în orice situatie, pentru toatã lumea, -dar în special pentru Dvs! :-) - sã obtineti rezultatele cele mai optime, cele mai bune, cele mai ideale".
Echipamentele de Energie Vitală si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000-, si RAD 5 / ATG 5 sunt Echipamente performante cu Generatoare -super puternice- de Energie Vitală si Forta Vitala, dispuse in forma de roată (sau, gogoasa - cum d-l Welz le numeste), avand toate tunurile de emisie (tevile de iesire) din argint, si aratand / punctand catre centrul energetic.

Generatoare de TREND-uri :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Generatoare de TREND-uri

Conectarea si imbinarea Energiei- si Fortei Vitale (si a Tehnologiei rezultate din utilizarea ei) cu radionica intr-un echipament extrem de puternic si super performant, poate fi un instrument enorm de eficace -si decisiv in unele situatii- in mainile Dvs.

Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente RAD 5 / ATG 5
High Power Orgone Radionic System | Top of the Line Orgone Radionics™ Device

RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteRAD 5 & ATG 5 este dispozitiv radionic, psionic și psihotron, un Generator de TREND-uri, un dispozitiv radionic special cu 5 Generatorare de Energie Vitala super-puternice.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala de tip Radionic Generator de Trend-uri RAD 5 cu 5 Generatoare exterioare super-puternice in forma de roata

Radionica este una dintre metodele de acționare- și influență / influentare la distantă cu ajutorul legaturilor structurale, fiind extrem de efectiv, flexibil și puternic.

Dispozitivele Radionice realizează 'legături structurale' stabile (non-fluctuante) cu orice 'Target' și / sau orice 'Trend' dorit- și programat, iar Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală integrate asigură energia-, forța și puterea necesară procesului de programare și manifestare.

Cu ajutorul Dispozitivelor Radionice (psionice și psihotronice) cu Generatoare de Energie Vitală și Forţă Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice) integrate, alimentate- şi propulsate cu Energie Vitalã, puteti seta- şi puteti programa diferite "trend-uri" (situatii dorite) spre realizarea- şi manifestarea lor.

Acest aparat înseamnã alegerea înteleaptã mai ales pentru aceia care au deja o deprindere si pricepere în lucrul cu energiile subtile, si practicarea -asa numitei- '(tehno)magie'.
însă, si cei laici -dat fiind utilizarea ei destul de simplã- cu putina straduinta, pot învãta mânuirea si folosirea ei sigura cu multã usurintã.

Succesul enorm de care s-a bucurat Programul Radionic de Manifestare RI 2100 CD (din anul 1996) si RI 2400 CD (varianta mai avansata a programului, incepand din anul 2001) l-a indemnat pe Karl Hans Welz (impreuna cu expertii si specialistii lui) sa proiecteze si sa construiasca un Dispozitiv Radionic total nou si foarte performant cu 5 (cinci) Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala (generatoare chi, ki, mana, prana, pneuma, orgon / orgone, od, elan vital, bio-energie, etc.) foarte puternice, aranjate in formă circulară.

Atunci când s-a dezvoltat programul radionic digital RI 2400 CD, s-a avut în vedere si s-a utilizat -sub îndrumarea D-lui Karl Hans Welz- cunostinta si experienta multor experti în metodele- si practicile radionicii si a magiei moderne, respectiv a 'Tehno-Magiei'.

Logic si consecvent, s-a decis să se facă inca un pas urias, dincolo de limitele radionicii conventionale.

Pe lângã structurile- si legãturile traditionale pentru Target (adica; tintã, -de obicei o persoanã, sau un grup de persoane) si pentru energiile Trend-ului/energii de trend specifice (situatie dorita- si programata, actiune specificã, "tratament") s-a inclus si...:
- o setare ce reflectã energia fundamentalã (actiunea de bazã - Basic Action);
- o altã energie ce este setatã si destinatã mediului înconjurãtor persoanei tintã (determinand energiile ce inconjoara persoana tinta, adica energiile in jurul persoanei Target - Trend Environment), si
- o tintã/target alternativã (Alternative Target).

Actiunea findamentalã (actiunea de bazã - Basic Action) este setatã pentru o actiune specificã, mai generalã, un model de energie cum ar fi succesul sau experienta într-un domeniu, care poate fi bine reprezentatã si prin corelatii planetare.
Programul Radionic Manifestation :: RI 2100 CD si RI 2400 CD Trendul pentru mediul înconjurãtor (Trend Environment) este un model de energie care atrage persoana tintã într-un mediu propice pentru obtinerea succesului sãu, si are un impact puternic si asupra tuturor oamenilor din mediul persoanei tintã, prin care acesta va obtine scopul scontat si dorit.
Tinta alternativã (Alternative Target) este o alegere secundarã în cazul unor interferente nedorite, pentru protejarea tintei (persoanei tintã). "Pãmântarea" este o alegere potrivitã în aceste cazuri.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de Manifestare
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Repetăm -si pentru suntem extrem de mandrii de popularitatea acestui program radionic-; succesul enorm de care s-a bucurat -si se bucurã în continuare si în zilele noastre- acest Program Radionic extraordinar de Manifestare RI 2400, a fost motivul pentru care sa decis dezvoltarea si construirea unui Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala, puternic special, care se potriveste de minune cu programul acesta: având 5 (cinci) Generatoare super- puternice de Energie Vitală si Forta Vitala (Generator Chi & Pranic & Orgonic) in forma de roată, aranjate în cerc, toate cu teava din argint, tintând exact centrul -energetic- al cercului unde este simbolizatã actiunea- si programarea radionica, conectate impreunã prin 15 butoane, având 5 x 3 tunere radionice. RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 5 Generator de Trend-uri (un tip mai vechi, din anul 2000)

Tunul (țeava) de iesire a celor 5 Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala super-puternice este din argint si arata spre centrul energetic al sistemului.

Fiecare grup de trei butoane de setare determinã frecventa individualã actualã- si specificã fiecãrui Generator e Energie Vitală si Forta Vitala conectatã cu ea.
Rezultatul este un cor-, o armonie a cinci frecvente, desemnatã sã propulseze scopul (succesul) dorit!

Are 5 * 3 tunere (cate 3 pt fiecare cele 5 Generatoare) pt aflarea si setarea ratelor si codurilor radionice, care sunt in legatura cu frecventa interna de pulsatie a celor 5 Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala.
Rezultatul este un acord si o armonie de frecvente care sunt menite sa asigure succesul programului setat, si sa ajute utilizatorul- si programatorul Echipamentului sa-si atinga telurile- si scopurile (trend-ul programat), si sa obtina succesul dorit.

Recomandam utilizarea si functionarea impreuna cu oricare Program Radionic de Manifestare - recomandat fiind totusi RI 2400 CD sau SuperManifestatie.

RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteO combinatie extraordinara de 5 Generatoare de Energie Vitală si Forta Vitala super-puternice in forma de roata (gogoasa, cum le numeste D-l Welz) special destinate utilizarii in combinatie cu Programul Radionic RI 2400, sau -nai nou- cu Programul Radionic "Manifestation".
Cele 5 tunuri de iesire din argint tintesc centrul energetic.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Generator de Trend-uri RAD 5: Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala de tip Radionic

Frecventele Generatoarelor (care determina si oscilatia- si pulsatia) Energiei- si Fortei Vitale care este generata-, degajata- si emanata din echipament) sunt -si- legaturi structurale, si sunt date chiar de setarile ratelor radionice!

Frecventele interioare ale fiecarui Generator de Energie Vitală si Forta Vitala in parte poate fi setata in domeniul de frecvente intre cca. 0,5- si 500 Hz.

Fiecare Generator de Energie Vitală si Forta Vitala in parte poate fi pornit- si oprit separat.

RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteMai mult, iesirea (fluxul de Energie Vitală si Forta Vitala generata) are acelasi caracteristici ca si la AO 2000 (adica toate Echipamentele de Energie Vitală si Forta Vitala de tipul AquaOptimizer™ (ca si AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, RAD 5 si ATGS 12000), adica puteti produce cu ea ApaVie energizata- si incarcata cu Energie Vitală si Forta Vitala.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala de tip Radionic Generator de Trend-uri RAD 5 cu Generatorul de Energie Vitală si Forta Vitala nr. 3 setat pt un Trend specific, pulzand si osciland frecventa de 519 Hz + legatura structurala RAOPTC cuplu disc de transfer energizand un pahar de apa proaspata, optimalizand si incarcand-o pana la saturatie intrun timp extrem de scurt cu Energie Vitală si Forta Vitala pozitiva, creativa si benefica

Si mai mult, ApaVie energizata- si saturata cu Energie Vitală si Forta Vitala poate fi incarcata si cu un anume Trend specific -un program de manifestare specific si adecvat-!

Cine bea- si consuma apa energizata si optimalizata (ApaVie) cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală si Forta Vitala, simte instantaneu vitalitatea in sine.
Nemaivorband, ca are si un gust mult mai placut!

Vezi si pagina »» "AquaOptimizer™ / Echipamente de Energie Vitală si Forta Vitala pt energizarea- si optimalizarea apei potabile si a hranii", precum si pagina "Echipamente de Energie Vitală si Forta Vitala tip AquaOptimizer™"...)
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteEnergia- si Forta Vitala poate fi modulata nu numai fizic -prin oscilatiile- si frecventele hertiene-, dar si virtual(!) -ceea ce, poate, este mai important si mai esential dpdv al programarii- prin modulatie mentala, un gand anume specific.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Generator de Trend-uri RAD 5 + legatura structurala TC 99 cuplu disc de transfer -unul agatat pe portcheie- (pt transferul energetic la orice distanta)

Noul RAD 5 / ATG 5 este un instrument puternic si o unealta performanta nu numai pt setarea- si obtinerea ratelor radionice (adica a legaturilor structurale adecvate), dar si setarea anumitor frecvente care pot avea un impact benefic asupra creierului -mentalului- prin undele cerebrale mentale specifice, parti ale corpului, diferite organe, prin setarea frecventelor reprezentand energii planetare specifice, etc., etc.

In imaginea de mai sus, puteti vedea RAD 5 cu cuplul de transfer TC 99 (o parte a perechi in cercul Generatoarelor de Energie Vitală si Forta Vitala) iar cealalta parte a perechi cuplului atasat pe prtchei -pe care desigur il puteti purta cu Dvs. astfel beneficiind de toate avantajele benefice si convenabile ce Energia- si Forta Vitala generata si emanata de catre aparatul- si dispozitivul Dvs. -care poate functiona oriunde, acasa la Dvs., in birou sau in orice alt loc).RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente

Deci, RAD 5 inseamna flexibilitate ultima si performanta inalta tot ceea ce insemana lucrul cu Energia- si Forta Vitala, setari- si programe radionice, precum si procese de manifestare.

Cele mai multe dispozitive radionice (sau alte echipamente destinate "manifestari") au doar posibilitatea de o singura setare, sau "frecventa".
Aceasta setare se refera de obicei la o actiune specifica dorita, adica: "trend".

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală si Forta Vitala Generatorul de Trend-uri RAD 5

In schimb, Dispozitivele noastre Radionice alimentate si propulsate cu Energie Vitală si Forta Vitala (Chi & Prana & Od & Orgon) -din seria/tipul HD- au un set (3 bucati) de butoane de setare pt "Trend" si un alt set de 3 butoane de setare a ratelor radionice pt "Target", cat si -desigur- au si cate 2 suprafele de radiere pt "proba"/"proba martor", adica pt "tratament".

Cand a fost proiectat- si dezvoltat programul radionic RI 2400 -care a fost predecesorul Programului Radionic nostru mai nou, numit "Manifestation"- s-a folosit experienta noastra de decenii in lucrul- si actiunea la distanta(!).

Consecvent, am decis ca sa facem un pas important peste limitatiile radionicii conventionale traditionale: pe langa legaturile structurale traditionale pt "Target" (fiind de obicei o persoana, in majoritatea cazurilor de autoprogramare, chiar noi insine) si energiile "Trend" (situatia dorita, sau "tratamentul"), am inclus si:
RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente - o setare referitor la actiunea de baza, reflectand energiile fundamentale si mai generale ale actiunii
- o setare a energiei care este prezenta intotdeauna in preajma persoanei "target", si invaluie total persoana tinta (dand -totodata- inclinatia spre realizarea "Trend-ului" programat, si
- o setare pt "Target alternativ" (in cazul prezentelor unor interferente nedorite)

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Generatorul de Trend-uri RAD 5

Actiunea de baza ("Basic Action") determina un model energetic specific, dar -totusi- foarte general, cum ar fi; succes, bunastare, protectie energetica, energizare, sanatate, etc., si/sau domenii -generale- de experiente ce pot fi reprezentate prin corelatii planetare.

Trend-ul in preajma persoanei -sau persoanelor- tinta si in mediul ambiant a ei ("Trend Environment") este un model energetic care invaluie -tot timpul- nu numai 'persoana tinta' (sau grupul de persoane tinta) ci si pe toti cei care se afla in preajma lui, dand inclinatia "Target"-ului spre realizarea "Trend"-ului programat, atrage "persoana tinta" intr-un mediu care este determinant pt succesul sau -programat- si are o influenta si asupra persoanelor din preajma "persoanei tinta" (a "Target"-ului), si -nu in ultimul rand- creste sansa de realizare a operatiunii programate.RAD 5 / ATG 5 :: Generator de TREND :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente

Tinta alternativa ("Alternate Target") este o alegere secundara, in cazul cand interferente de orice fel pot aparea, impiedicand ajungerea energiilor "Trend" la persoana tinta "Target".
Impamantarea energiilor - in acest caz- ar putea fi inca o alta solutie buna.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Generatorul de Trend-uri RAD 5 + legatura structurala -amplificatorul /boosterul- de Energie Vitală si Forta Vitala PBT 2400 cu disc de transfer unic, energizand hrana (in cazul de fata un mar proaspat si delicios)
începutul paginii... :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente

Împreună cu acest Echipament de Energie- și Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legaturilor structurale,
Echipament de Energie- si Forta Vitala simbolurilor si filtrelor arhetipale, si -mai ales- a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice
   Comandați-l acum ca sa beneficiati cat mai repede de toate avantajele oferite!

» Vezi si pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala 

Echipament de Energie- şi Forţă Vitală RAD 5comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaTehnologia Forţei Vitale: Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Dispozitive Radionice & Psionice :: Generatoare de Trend-uri & Generatoare de Astro-Trend -uri
Technologia Abstractiei Permanente | Echipamente pt generare de Trend-uri & Astro-Trend -uri | Manifestare -creare conştientă-  | Materializarea gândurilor

Recomandate -mai ales- acelora care au deja experienta in utilizarea Dispozitivelor Radionice și Psionice, și în manuirea Energiei- si Fortei Vitale !
  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
RAD 5 / ATG 5
rad5 / atg 5
€ 4 399 Eur
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
  »»   
 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
Vă rugăm, selectați     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  * Introduceti caracterele -captcha- din imaginea alaturata (sunt șase caractere, nu conteaza litere mici sau mari / majuscule):
  
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile!! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și cu confidențialitate ! 

 
 
RADIONICA | Dispozitive Radionice
 
 
Energie-, Putere si Vitalitate pt protectia-, și pt succesul Dvs.! | ENERGIA VITALA: Forta și Puterea Universului, acum, la indemana Dvs.! RADIONIA & Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală integrate: echipamente speciale pt manifestare.
 
RADIONICA | Dispozitive Radionice  |  www.radionica.ro / RAD 5 / ATG 5 Generator de Trend-uri | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~ | Asigurați energie(vitală!) și forta(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa! Energie, Forță și Vitalitate pt siguranță energetică și succes! | Template: trite-ro | Radionica
Titlul paginii web / Title: RAD 5 / ATG 5 Generator de Trend-uri | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~ | Descripția paginii / Description: :: Introducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Fortei Vitale Universale, a RADIONICII și a Dispozitivelor RADIONICE alimentate-, actionate și propulsate cu Energie Vitală și Forță Vitală Universală (pt programare de Trend-uri în procesul de manifestare) ::  |  Site slogen: Energie-, Putere si Vitalitate pt protectia-, și pt succesul Dvs.! | ENERGIA VITALA: Forta și Puterea Universului, acum, la indemana Dvs.! RADIONIA & Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală integrate: echipamente speciale pt manifestare.
Referer:  |  Distribuție: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita / SuperOrgonite® :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   RADIONICA | Dispozitive Radionice / RAD 5 / ATG 5 Generator de Trend-uri | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~
[ www.radionica.ro / RAD 5 / ATG 5 Generator de Trend-uri | Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Radionic (Psionic & Psihotronic) ~ | Contact :: Mesaj / Email | Harta site | www.radionica.ro /RAD-5---ATG-5-Generator-de-Trend-uri---Echipament-de-Energie-Vitala---Forta-Vitala-de-tip-Radionic--Psionic---Psihotronic--- | trite-ro | Radionica ]
Keywords: manifestare, idee, creare, constient, materializare, forta vitala, fortavitala, generator forta vitala, forța, energie, forta, bio, vitală, energie vitala, forta vietii, orgon, od, protecție, radionica, mental, apavie, energizare, vitalizare, generator energie, vital, forța vieții, relaxare, forță, protecție energetica, MANIFESTARE
~ RADIONICA & Dispozitive RADIONICE | Dispozitive de Manifestare: Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ și FORȚĂ VITALĂ în ajutorul procesului de manifestare- și materializare conștientă | Crearea conștientă a realității ~
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro