www.radionica.ro
RADIONICA | Dispozitive Radionice
Asigurați energie(vitală!) și forta(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa! Energie, Forță și Vitalitate pt siguranță energetică și succes!
Radionica | Dispozitive Radionice Radionica | Dispozitive Radionice
Radionica | Dispozitive Radionice
           
~ RADIONICA & Dispozitive RADIONICE | Dispozitive de Manifestare: Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ și FORȚĂ VITALĂ în ajutorul procesului de manifestare- și materializare conștientă | Crearea conștientă a realității ~
Radionica | Dispozitive Radionice
 
:: www.radionica.ro  /  Legăturile structurale | Teoria legăturilor structurale ~ :: 
 
 
 
 
:: Radionica ::    
 
 
 
 

Legăturile structurale | Teoria legăturilor structurale ~

  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) Energia Vitală  =  Forța Vieții
:: Echipamente -generatoare- de Energie Vitală si Fortă Vitală Universală ::

Energia Vitală, Forța Vieții   și            

    Teoria 'legăturilor structurale'


Teoria 'Legaturilor Structurale' a fost elaborată in 1992, la un an de la inventarea Generatoarelor de Energie Vitală si Forta Vitala, tot de către Karl Hans Welz, ea demonstrează și explică transferul Energiei Vitale și Fortei Vitale la distanță - practic; orice distanta!- și fără pierderi. (!)

PBT 2400 - BOOSTERCu ajutorul 'legaturilor structurale' adecvate, Energia Vitală și Forta Vitala poate fi directionata, transmisa- si poate fi transferata oriunde-, si la la orice distanta -practic-, fara pierdere de energie!
In universul Energiei- si Fortei Vitale; 'distanta este rezultatul diferentelor structurale', si 'cea mai scurta distanta intre doua puncte este... o legatura structurala' !

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Legătură Structurală / Legături Structurale | Teoria Legăturilor structurale

Stim cã toate activitãtile si îndeletnicirile spirituale si mentale (rugãciuni, meditatie, -iar mai nou- diferite tehnici de auto-dezvoltare si perfectionare) sunt tehnici si -mai nou- tehnologii bazate pe Energie Vitală & Fortã Vitalã, care, împreunã cu diferitele ei teorii si teoreme, sunt -fãrã îndoialã- unele dintre cele mai vechi cãi si modalitãti umane de a-i da un înteles invizibilului, de a mânui energiile invizibile, si de a crea -noi-tehnologii pornind de la o asemenea întelegere.

TrC 99 Legaturi Structurale :: Cupluri Disc de TransferCunoastem mai multe tehnici care încearcã sã exploateaze si sã controleaze Energia Vitală și Forta Vitalã (ca un instrument de putere):
vizualizare creativã, diferite tehnici de control mental (ex: metoda Silva), tehnici de manifestare, creare constienta, meditatie transcendentalã, yoga, chi-kung, tai-chi, antrenament- sau meditatie autogenã, PNL (Programare Neuro-Lingvisticã), reiki, radiestezia, artele martiale, practicile magice si samanice, cartografierea comorilor ("treasure mapping"), vindecãri cu ajutorul mentalului, tãmãduiri, Feng-Shui, etc., etc., - ca sa numim doar câteva.

Tot aici putem sã mentionãm si tehnicile de (auto)vindecare si tratamente -energetice (si) de la distantã- , si desigur toate noile- si diferitele tehnici -mentale- de auto dezvoltare si perfectionare a personalitãtii.

Toate aceste tehnici au un principiu comun de functionare (PCF) care -eventual- pot sã ajute la transformarea dorintelor în realitate (tangibilã).

raoptcToate programele -mentale-, metodele sau tehnicile (mentale), care au darul de a facilita obtinerea unor avantaje si au ca scop transformarea dorintelor- si a viselor în realitate si atingerea telurilor fixate, utilizeazã fãrã exceptie (pentru cã sunt nevoite- si trebuie sã utilizeze!!) legãturile structurale si Energia Vitală și Forta Vitalã Universalã.

Attention! Orice indeletnicire sau tehnicã mentalã, (sau operatiune "magicã"), care face abstractie, nesocoteste sau pierde din vedere oricare dintre acesti doi factori esentiali, este sortitã esecului, indiferent de intentie, nivel de pregãtire spiritualã, sau orice altceva. (!!)
Sus, la inceputul paginii... | Energie- si Forta Vitala

Legătură Structurală | Legăturile structurale

Energia- si Forta Vitala | Teoria Legaturilor structurale | Generatoare de Energie- si Forta VitalaDacã realizãm o legãturã structuralã, conectând
Legatura structurala :: Energie- si Forta Vitala un "trend" (o situatie sau un eveniment dorit), cu
Legatura structurala :: Energie- si Forta Vitala un "target" (o tintã definitã -si determinatã-, care poate fi orice obiect sau fiintã, de exemplu: o personã -care în cazul autoprogramãrii, sunteti, desigur, chiar Dvs.), si
Legatura structurala :: Energie- si Forta Vitala daca transmitem prin aceste legături structurale Energie Vitală si Forță Vitală -corespunzator modulata(!)-, atunci persoana respectivã (ținta / target-ul) va simti efectul Energiei orientate- si dirijate asupra sa, a câmpului energetic care il va inconjura in permanenta -atata timp, cat este vizat-, care o va influenta, si va amplifica înclinatia spre atingerea si realizarea telului si a scopului propus (respectiv, a trend-ului programat). (!)
Acest lucru, este folosit și exploatat mai ales în Radionică, respectiv în setarea și programarea Dispozitivelor Radionice, psionice sau psihotronice.

Efectul- si scopul propus (trend-ul programat) va fi atins, si rezultatul imaginat-, vizualizat- si programat, va apãrea mai repede- si în timp util, în mãsura în care persoana tintã (target-ul) este dispus(ã) sã colaboreze, sau dacã urmeazã legea minimei rezistente, respectiv, daca nu exista blocaje si/sau interferente semnificative, si dacã toate efectele considerabile, însemnate si indezirabile (ce pot împiedica- sau sunt contrare scopului dorit) sunt -partial, sau total- eliminate. 

Propagarea-, emisia și transmisia -la distantă (orice distanță!)- a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale

pbtbhAm dovedit cu nenumarate experimente ca Energia Vitală & Forta Vitala se transfera si se propaga prin- si cu ajutorul legăturilor structurale.
Puterea sau forta transferului este definita si determinata de similaritatea (similitudinea) sau asemanarea legaturilor structurale existente si este independenta de distantă (distanță fizică).
Dovada acestui fapt ati putut-o observa si remarca si în "Testul pentru transferul Energiei Vitale la -orice- distanta" (pe care -dovedandu-va adevarul si corectitudinea celor afirmate de noi) doar noi putem -suntem in stare- ca sa va punem la dispozitie).

Legătură structurală poate fi orice, ce este în legatura (simbolica) cu un anumit obiect, eveniment, trend, persoana- sau persoane, ceea ce face posibila- si determina transmisia-, tranzitu-l sau scurgerea, respectiv radierea- sau transferul fluxului de Energie Vitală si Forta Vitala.

Legaturile structurale pot fi categorizate- si impartite in:
Legatura structurala :: Energie- si Forta Vitala legaturi structurale stabile, si
Legatura structurala :: Energie- si Forta Vitala legaturi structurale instabile

Legaturile structurale stabile pot fi impartite si categorizate -la randul lor- in:
Legatura structurala :: Energie- si Forta Vitala legaturi structurale stabile, dar efemere si temporale
Legatura structurala :: Energie- si Forta Vitala legaturi structurale stabile si de durata (atemporale)Energia- si Forta Vitala, si legaturile structurale cu tendinta (Trend) si cu tinta (Target)

Un exemplu de legătură structurală instabilă-, efemeră și temporală se realizează în momentul când ne gândim -intens, cu o concentrare focusată- la cineva, sau la ceva.

O legătură structurală stabilă dar temporală poate fi o poza, sau cateva fire de par (vezi explicatiile de mai jos).

Legăturile structurale stabile și atemporale (de durată, am spune chiar permanente!) sunt de exemplu:
cuplurile de discuri de transfer TC 99, RAOPTC, sau amplificatorul (booster-ul) cu disc de transfer unic PBT 2400.

Legătură Structurală / Legăturile structurale sunt alcatuite din

Legatura structurala :: Energie- si Forta Vitala legăturile cu tendința (legatura cu "Trend"-ul,
Legatura structurala :: Energie- si Forta Vitala legatura cu ținta (legatura cu "Target"-ul).
Sus, la inceputul paginii... | Energie- si Forta Vitala

Energia Vitală & Forța Vitală,
și 'Legăturile Structurale' cu tendința ('Trend') și cu ținta ('Target')

Attention!  Energia- si Forta Vitala Toate programele -mentale-, metodele sau tehnicile (mentale), care au darul de a facilita obtinerea unor avantaje, si au ca scop transformarea dorintelor- si a viselor în realitate, precum si atingerea telurilor fixate, utilizeazã fãrã exceptie (pentru cã sunt nevoite- si trebuie sã utilizeze!!) legãturile structurale si Energia Vitală si Forta Vitalã Universalã.

Pentru orice activitate de succes -de obicei, efectuate la distantă (la orice distantă!)- cu "energiile subtile", sunt necesare doua componente esentiale, adica; doi factori de baza:

1. legăturile structurale, care sunt alcatuite din:
Legatura structurala :: Energie- si Forta Vitala legatura cu tendinta (care reprezinta trend-ul, efectul sau evenimentul dorit -si programat-), si
Legatura structurala :: Energie- si Forta Vitala legatura cu tinta (acesta reprezinta obiectul sau fiinta -persoana target- asupra careia se doreste sa se actioneze), si...
    2. Legatura structurala :: Energie- si Forta Vitala  -factorul cel mai important- Energia Vitală și Forța Vitală !

exclam Legatura structurala :: Energie- si Forta Vitala Orice activitate (mentala) [de auto-programare, (auto-)vindecare, autocontrol sau control mental], sau orice indeletnicire sau tehnicã mentalã, (sau operatiune "magicã"), care face abstractie, nesocoteste sau pierde din vedere, eventual neglijeaza oricare din acesti factori esentiali- si de baza, este sortita esecului, indiferent de intentie, vointa, nivel de pregãtire spiritula, sau orice altceva. (!)

Aceasta, si doar aceasta poate fi cauza, daca o programare mentala (psihica) sau tehnica mentala de (auto)vindecare, autoprogramare si autodezvoltare, sau o operatiune magica nu functioneaza, nu se realizeaza, nu se manifesta, cu toate ca persoana respectiva a urmat si a respectat întrutotul si intocmai, toate recomandarile facute. (!!)
Sus, la inceputul paginii... | Energie- si Forta Vitala

Legătura cu TREND-ul

Legătura cu tendința (legătura cu evenimentul dorit, cu situatia dezirabilă programată)

RAD 5 / ATG 5 Generator de Trenduri :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Fortă Vitală Universală ::Legatura cu trend-ul reprezinta legaturile cu tendinta sau directia de urmat, respectiv legaturile cu efectul- sau evenimentul dorit, si cu situatia programata.
Prin ea întelegem setari radionice specifice (rate radionice), modele de frecventa, obiecte simbolice, filtre si simboluri sau orice alte reprezentari structurale.

Scopul lor comun este de a realiza- si stabili o legatura simbolica cu un efect dorit sau cu solutia optima dorita a unei probleme.

Fiind reprezentari ale dorintelor, legaturile cu trend-ul acționează ca modulatori ai Energiei- si Fortei Vitale (!), astfel încât domeniul Energiei- si Fortei Vitale proiectate va crea tendinta spre o anumita actiune specifica, câmpul Energiei- si Fortei Vitale proiectate -asupra targetului / persoanei tinta- va oferi (panta), înclinatia- si dispozitia spre o atitudine sau comportare specifica (dorita-, vroita si programata).
In general, in stabilirea "trend-ului" ne punem intrebarea "ce?", adică; ceace dorim ca să obtinem...
Sus, la inceputul paginii... | Energie- si Forta Vitala

Legatura cu TARGET-ul

Legătura cu ținta

RAD 5 / ATG 5 Generator de Trenduri :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Fortă Vitală Universală ::Legătura cu ținta poate fi o setare radionica (rata radionica), un model specific de frecventa, o rata (pre-)stabilita, obiecte simbolice, simboluri sau orice alte reprezentari structurale ce au legatura cu tinta activitatii (mentale), si care se cupleaza si se concentreaza asupra tintei / persoanei tinta.
(De exemplu, in lumea magiei, 'papusa woodoo' este o asemenea legatura structurala).

Legatura cu tinta / target-ul cauzeaza si determina o curgere directa a Energiei- si Fortei Vitale (cu efectul specific atasat!), creeînd un flux direct de Energie Vitală si Forta Vitala spre tinta pe care o reprezinta- si o simbolizeaza.

Tinta (Target-ul, persoana tinta) puteti fi însusi Dvs. (in cazul unei autoprogramari), sau poate fii orice alta fiinta, persoana sau persoane / grupuri de persoane -care v-au solicitat ajutorul, si- pe care doriti sa-i ajutati.
(Tinta, sau Target poate fi -deasemenea- si orice obiect ales).

în cazul unei auto-programari, tinta (target-ul) desigur, sunteti chiar Dvs., astfel Energia Vitală si Forta Vitala benefica -special modulata-, se va transfera- si revarsa asupra Dvs. (si numai asupra Dvs.) oriunde v-ati afla.

Target (adica, tinta) poate fi deasemenea si un animal (sau grupuri de animale), un obiect (sau multitudine de obiecte), un loc / punct fizic sau -tot asa- poate fi si ceva abstract.

In general, in stabilirea "target"-ului ne punem intrebarea cine va obține ceea ce programăm ?...

chicardDiagrama de transfer -adica; Card-ul CHI, de pe pagina cu "Testul pentru transmisia- si transferul Energiei- si Fortei Vitale la -orice- distanta", este de exemplu o legatura structurala directa- si sigura, ce face conexiunea cu în laboratorul nostru din Atlanta -GA- (SUA).

Important !
Atât legaturile cu tendinta (trend-ul) cât si legaturile cu tinta (target-ul) sunt simboluri si/sau reprezentari structurale ale efectelor si evenimentelor dorite (programate), precum si a tintelor actiunii Dvs.
Sus, la inceputul paginii... | Energie- si Forta Vitala

De aceea, este evident faptul ca Energia Vitală & Forta Vitala acționează într-un alt tip de spatiu, care cere, si necesita un nou model spatio-temporar.
Acest model spatiu - timp, este în mod esential diferit de cel pe care fizicienii îl descriu, desi interacționează cu acesta.
Este un Hiper-Spatiu în care obiectele identice creează- și stabilesc "legături structurale" sau -contacte directe.

Pornind de la acest fapt bine stabilit, putem deduce legea naturala de actiune care guverneaza actiunea- si transferul Energiei- si Fortei Vitale:
ea statueaza (si stipuleaza) ca

'DISTANȚA ESTE REZULTATUL DIFERENȚELOR STRUCTURALE'™ (!)     
         Karl Hans Welz - Inventatorul Generatoarelor de Energie Vitală & Forta Vitala, a Orgonitei si SuperOrgonitei

Pentru un transfer sigur si de durata -si, 100%, fara pierderi!- a Energie Vitală si Fortei Vitale -la orice distanta!- folositi legaturile structurale prezentate si descrise in paginile "Accesoriile Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala: Legături structurale".

Sus, la inceputul paginii... | Energie- si Forta Vitala

Notă:
O versiune prescurtata a paginilor web "Teoria- si Tehnologia Energiei Vitale": 'Totul este Energie si Energia este totul', 'Gandul este energie condensata', 'Procesul de manifestare', 'Scurt istoric al Energiei Vitale si Fortei Vitale', 'Legaturi structurale','Caracteristicile- si proprietatile Energiei- si Fortei Vitale', Radionica si Energia Vitala', a aparut si în magazinul "Paranormal", anul IV, (/2000), numerele 26, 27 si 28. Redactor-sef adjunct: D-na Sabina Tudor

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy LifeForce & Structural links (Structural linkage).
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi, © 1998-1999, 2001-2003, 2005-2007, 2016. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Accesorii ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

:: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Legătură Structurală  |  Legături structurale

:: Cupluri Discuri de Transfer ::
Amplificator (booster) energetic de EV cu disc de transfer unic

Pt transferul la distanta -la orice distanta! și fara pierderi!- a Energiei- si Fortei Vitale Universale generate- si emanate de catre Echipamente!

TrC 99 Legaturi Structurale :: Cupluri Disc de Transfer Am dovedit cu nenumarate experimente ca Energia Vitală si Forta Vitala se transfera si se propaga prin- si cu ajutorul legaturilor structurale.

Puterea sau forta transferului este definita si determinata de similaritatea (similitudinea) sau asemanarea legaturilor structurale existente si este independenta de distanta.
(Teoria "Legaturilor Structurale" -si cea a Hiper Spatiului- a fost descoperita, conceputa si pusa pe baze stiintifice de catre Karl Hans Welz in 1992 - vezi si paginile despre Energia Vitală si Forta Vitala).

Cu ajutorul legăturilor structurale adecvate,

raoptcEnergia Vitală si Forta Vitala poate fi directionata, transmisa- si poate fi transferată oriunde- și la la orice distanta (practic, fara pierdere de energie)!

In Universul Energiei- si Fortei Vitale
'distanta este rezultatul diferentelor structurale', si
        'cea mai scurta distanta intre doua puncte este... o legatura structurala' ! Karl Hans Welz

PBT 2400 - BOOSTERPuneti o parte a legaturii structurale / a cuplului de transfer pe Echipamentul de Energie Vitală si Forta Vitala (sau glisati-il pe tunul / teava de iesire din argint), si purtati cu Dvs. discul de transfer (cealalta parte a cuplului), in acest fel veti putea receptiona -instantaneu-, si fara pierderi!- fluxul de Energie Vitală si Forta Vitala generata- si emanata de Echipamentul Dvs. de Energie Vitală si Forta Vitala, la orice distanta v-ati afla de ea, la doar 50 de metrii sau 5000 de kilometrii, poate pe un alt continent, fiindca distanta fizica este irelevanta!

pbtbhLegăturile structurale stabile si atemporale (de durata, am spune chiar 'permanente'!) sunt de exemplu
cuplurile de discuri de transfer TC 99, RAOPTC, sau amplificatorul (booster-ul) cu disc de transfer unic PBT 2400, confectionate din matricea de materiale cea mai performanta in acumularea Energie Vitală si Fortei Vitale: SuperOrgonita!

Legături structurale

Pentru transferul la distanta -la orice distanta! si fara pierderi!- a Energiei- si Fortei Vitale Universale generate si emanate de-, si din Echipament:

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala TC 99 - Cuplu disc de transfer
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala RAOPTC - Cuplu discuri de transfer special pt energizarea hranei si a apei
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala PBT 2400 - Amplificator de Energie Vitală si Forta Vitala cu disc unic de transfer
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala PBTBH - Amplificator special de Energie Vitală si Forta Vitala cu disc unic de transfer

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala  Accesorii ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forţă Vitală

:: Accesoriile Echipamentelor -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer: Legaturi Structurale Legături Structurale :: Cupluri Disc de Transfer :: Amplificatoare energetice de Forta Vitala cu Discuri de Transfer unice
Pentru transferul la distanta -la orice distanta! şi fara pierderi!- a Energiei- şi Forţei Vitale Universale generate- şi emanate de catre Echipamente

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala)


  Accesorii
ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală:
           Legături structurale

 
 
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau TC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer TrC 99
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAOPTC
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer raoptc
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBT 2400
PBT 2400 | Accesoriu pt Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer | PBT 2000 - BOOSTER
Echipament generator de Energie- si Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBTBH
pbtbh
NB.:
Discuri de transfer, cuplu disc de transfer, buster de energie vitala cu disc de transfer, legatura structurala, etc., sunt cuvinte -traduse din limba engleza- si introduse in termenele de specialitate de catre noi, inca din anul 1999.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala


 

 
 
RADIONICA | Dispozitive Radionice
 
 
Energie-, Putere si Vitalitate pt protectia-, și pt succesul Dvs.! | ENERGIA VITALA: Forta și Puterea Universului, acum, la indemana Dvs.! RADIONIA & Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală integrate: echipamente speciale pt manifestare.
 
RADIONICA | Dispozitive Radionice  |  www.radionica.ro / Legăturile structurale | Teoria legăturilor structurale ~ | Asigurați energie(vitală!) și forta(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa! Energie, Forță și Vitalitate pt siguranță energetică și succes! | Template: trite-ro | Radionica
Titlul paginii web / Title: Legăturile structurale | Teoria legăturilor structurale ~ | Descripția paginii / Description: :: Introducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Fortei Vitale Universale, a RADIONICII și a Dispozitivelor RADIONICE alimentate-, actionate și propulsate cu Energie Vitală și Forță Vitală Universală (pt programare de Trend-uri în procesul de manifestare) ::  |  Site slogen: Energie-, Putere si Vitalitate pt protectia-, și pt succesul Dvs.! | ENERGIA VITALA: Forta și Puterea Universului, acum, la indemana Dvs.! RADIONIA & Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală integrate: echipamente speciale pt manifestare.
Referer:  |  Distribuție: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita / SuperOrgonite® :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   RADIONICA | Dispozitive Radionice / Legăturile structurale | Teoria legăturilor structurale ~
Keywords: manifestare, idee, creare, constient, materializare, forta vitala, fortavitala, generator forta vitala, forța, energie, forta, bio, vitală, energie vitala, forta vietii, orgon, od, protecție, radionica, mental, apavie, energizare, vitalizare, generator energie, vital, forța vieții, relaxare, forță, protecție energetica, MANIFESTARE
~ RADIONICA & Dispozitive RADIONICE | Dispozitive de Manifestare: Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ și FORȚĂ VITALĂ în ajutorul procesului de manifestare- și materializare conștientă | Crearea conștientă a realității ~
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro