www.radionica.ro
RADIONICA | Dispozitive Radionice
Asigurați energie(vitală!) și forta(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa! Energie, Forță și Vitalitate pt siguranță energetică și succes!
Radionica | Dispozitive Radionice Radionica | Dispozitive Radionice
Radionica | Dispozitive Radionice
           
~ RADIONICA & Dispozitive RADIONICE | Dispozitive de Manifestare: Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ și FORȚĂ VITALĂ în ajutorul procesului de manifestare- și materializare conștientă | Crearea conștientă a realității ~
Radionica | Dispozitive Radionice
 
:: www.radionica.ro  /  Gândul și procesul de manifestare | Manifestare conștientă | Crearea conștientă a realității ~ :: 
 
 
 
 
:: Radionica ::    
 
 
 
 

Gândul și procesul de manifestare | Manifestare conștientă | Crearea conștientă a realității ~

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)


Energia Vitală  =  Forța Vieții, factorul cel mai important in procesul de manifestare!

Gândul și procesul de 'manifestare'


Doar asigurand energie și forță (adică; EnergieVitală & Forță Vitală (!!)) unui gând, se va putea manifesta- și materializa !
Echipamente -generatoare- de Energie<- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Utilizarea Energiei Vitale & Forței Vitale Universale este o caracteristica esentiala a fiintelor vii

Mare parte din cunostintele umane despre Univers au rezultat din experienta pe care oamenii au dobândit-o mânuind energii invizibile.

Energia- și Forta Vitala Universale | Gandul și procesul de 'manifestare'Mânuirea energiilor invizibile este una din principalele trasaturi si caracteristici a speciei umane.
Aceaste trasaturi sunt rezultatul capacitatii umane de a abstractiza.
Munca cu psihicul, lucrul pe planul mental, este una dintre cele mai vechi cai si modalitati umane de a mânui- si manipula energia invizibila, de a lucra cu invizibilul, de a-i da acestuia un înteles, si chiar de a crea -noi- tehnologii, pornind de la o asemenea întelegere.

O caracteristica importanta a tuturor fiintelor vii este interactiunea cu mediul înconjurator:
un set de semnale (interne sau externe) trec prin diferite nivele de abstractizare care pot (eventual) sa conduca la anumite tipuri sau forme de actiune.

în mod tipic, o multitudine de perceptii este grupata în câteva abstractiuni, adica bogatia de perceptii (senzatii) sunt cristalizate (si îndreptate) în doar câteva -putine- abstractii.
La oameni, acest proces este generalizator.

Odata cu evolutia speciei umane, capacitatea de perceptie senzoriala a crescut si în mod concomitent a crescut si complexitatea proceselor de abstractizare.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Toate programele -mentale-,

Energia- si Forta Vitală | Attention! | Echipamente speciale de Energie- si Forta Vitalametodele sau tehnicile (mentale), care au darul de a facilita obtinerea unor avantaje si au ca scop transformarea dorintelor- si a viselor în realitate (procesul de manifestare constienta), precum si atingerea telurilor fixate, utilizeazã fãrã exceptie (pentru cã sunt nevoite- si trebuie sã utilizeze!!)
  Energia- si Forta Vitala Universala legãturile structurale si
  Energia- si Forta Vitala Universala  Energia Vitală
si Forta Vitalã Universalã.

Rădăcina- și izvorul oricărui lucru, și a oricărui trend manifestat este un gând.

Pentru orice activitate -de obicei, efectuate la distantă (practic; la orice distantă!)- de succes cu "energiile subtile" sunt necesare doua componente esentiale, adica; doi factori de baza:

1. legăturile structurale, care sunt alcatuite din:
  Energie Vitala si Forta Vitala legatura cu tendinta (care reprezinta trend-ul, efectul sau evenimentul dorit -si programat-), si
  EnergieVitala si FortaVitala legatura cu tinta (acesta reprezinta obiectul sau fiinta -persoana target- asupra careia se doreste sa se actioneze), si...
2. EnergieVitala si FortaVitala  -factorul cel mai important- Energia Vitală & Forța Vitală !

Orice    
 

activitate -mentală-

 
EnergieVitala si FortaVitala[manifestare constienta, auto-programare, (auto-)vindecare, autocontrol sau control mental], sau orice indeletnicire sau tehnicã mentalã, (sau operatiune "magicã"), care face abstractie, nesocoteste sau pierde din vedere, eventual neglijeaza oricare din acesti factori esentiali- si de baza, este sortita esecului, indiferent de intentie, vointa, nivel de pregãtire spiritula, sau orice altceva. (!)    

Aceasta, si doar aceasta poate fi cauza, daca o programare mentala (psihica) sau tehnica mentala de (auto)vindecare, autoprogramare si autodezvoltare, sau o operatiune magica nu functioneaza, nu se realizeaza, nu se manifesta, cu toate ca persoana respectiva a urmat si a respectat întrutotul si intocmai toate recomandarile facute. (!!)

Fara a-i da-, si fara a asigura acelui gând yoga, meditatie :: Echipamente de <strong>Energie</strong>- si <strong>Forta Vitalasau acelei programari mentale destula Energie Vitală & Forta Vitala, cu un flux continuu, este doar -pur si simplu- un proces de autoamagire si inselare personala, fiindca -datorita legilor spirituale guvernante- este -aproape- practic imposibila succesul, adica manifestarea acelui gand sau desavarsirea acelui program mental.

In schimb, cu ajutorul acestei noi tehnologii, procesul de manifestare devine mai usor, mai eficient si mai elegant, pt ca...
...Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală -asa cum le arata si numele- genereza si emit -in permanenta si incontinuu!- Energie Vitală & Forta Vitala !!
Pe care -desigur- Dvs. apoi o puteti utiliza- si folosi in toate activitatile Dvs. dorite, spre avantajul si succesul Dvs. !

Concluzie despre ce înseamna lucrul-, operatiunea- si munca- cu Energia Vitală & Forța Vitală: gândurile se pot materializa !

Gândurile (la urma urmei) sunt lucruri ??!
   Gândul este = Energie.   
      Materia = Energie condensata, cristalizata.
           rezulta =>   Idee = Materie?!
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Procesul de manifestare și formarea conștientă a realității

Conceperea-, formarea și materializarea unei forme gând, prin- și datorită asigurării aprovizionării continue cu Energie Vitală & Forță Vitală

Energia Vitală & Forța Vitală este preluata-, generata- si folosita -asa cum am mai afirmat- mai ales de fiintele vii.
Știm ca Energia Vitală și Forța Vitală este izvorul, este radacina tuturor activitatilor mentale, -deci implicit si a gândurilor-, stim ca ea se poate transfera, radia si directiona.
Gândul este -totodata- originea, izvorul si punctul de pornire a sentimentelor, a cuvântului, intentiei si a faptei, deci si a evenimentelor- sau a trend-ului dorit.

Stă în alegerea- și discernământul nostru cărei forme gând dorim să-i asiguram Energie Vitală & Forță Vitalăa pt a se manifesta.

Gândul este energie, si ca orice energie este si purtatoare de informatii.
Gândul este înainte de formă, iar creatia începe în dimensiunea energetică (planul mental).

Oamenii din toate timpurile au lucrat cu Energia Vitală & Forța Vitală si au utilizat-o pentru a-si realiza si a-si împlini visele si dorintele.
Procesul de manifestare și formarea conștienta a realitatii | thoughts-ganduri Ei au recunoscut înca cu mult timp în urma ca "gândurile" sunt -de fapt- "lucruri" si au presupus corect ca materia este de fapt o forma de energie condensata, cristalizata.
Au stiut bine ca pentru a avea succes, trebuia ca mai întîi sa creeze în interiorul lor ideea de a avea succes, ('idealul de a fi de succes').
Stiau ca partile componente indispensabile ale succesului sunt credinta în reusita si vointa de actiune, precum si dorinta arzatoare care propulseaza spre atingerea telurilor si a scopurilor dorite.

Ei trebuiau -prima data- ca sa se vizualizeze pe ei însisi acolo unde au dorit sa fie, unde doreau ca sa ajunga, asa cum doreau ei sa fie, si unde doreau ca sa ajunga.
în continuare, a trebuit ca ei sa dea PUTERE și FORTA (Forță Vitală!) gândurilor si ideilor lor, ca apoi evenimentele ce se vor manifesta sa se desfasoare în asa fel încât -în final- sa duca la indeplinirea dorintelor, spre atingerea si împlinirea scopurilor si idealurilor dorite si -folosind un cuvand mai modern- programate.

Deci, prima data a fost gândul, careia trebuia sa i se dea- si sa i se aloce energie- si forta, pt ca sa aiba puterea sa se manifesteze -la fine- si în/pe planul material, si -de asemenea un lucru foarte important!- trebuia sa se actioneze ca atare, fiindca doar asa se puteau atinge scopurile- si telurile dorite.

Să avem grija deci de gândurile noastre pentru ca ele se pot materializa. (!)
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

în prezent, cunoastem mai multe tehnici care încearca sa exploateze si sa controleze Energia Vitală & Forța Vitală (ca si un instrument de putere):
vizualizare creativa, diferite tehnici de control mental (ex: metoda Silva), Meditatie Transcendentala, Yoga, Chi-Kung, Tai-Chi, antrenament sau meditatie autogena, PNL (Programare Neuro-Lingvistica), Reiki, Radiestezia, artele martiale, practici si tendinte magice si samanice, cartografierea comorilor, vindecari cu ajutorul mentalului, Feng-Shui, etc., etc. ca sa numim doar câteva.

Toate aceste tehnici au un principiu comun de functionare care -eventual- pot sa ajute la transformarea dorintelor în realitate tangibila.

în schimb, acum,

    cu ajutorul Echipamentelor -speciale- generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală,

Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitală :: RAD 5 / ATG 5: generator de Trend-uri :: Tehnologia Abstractiei Permanente / Creare Constienta a Realitatiiaveti o baza solidă si tehnologic asigurată, cum sa va concentrati- si sa va focusati asupra unei operatiuni -mentale de programare- (de ex. solutia ideala a unei probleme ce trebuie rezolvata), să vă mentineti atentia asupra rezolvarii ei, să creati trend-uri si tendinte favorabile, si sa puteti da energie, sa puteti asigura forta si putere -încontinuu- gandurilor si dorintelor Dvs. spre manifestare.

Functia principala, sarcina primordiala si de baza a Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala, respectiv a Generatoarelor de Energie Vitala încorporata in echipamente- este de a da- și aloca -incontinuu si neincetat!- forta si putere gândurilor Dvs. -creative- pentru ca ele sa se poata manifesta.

Odata ce ati înteles acest principiu -comun- de functionare, si odata ce ati început sa utilizati-, sa folositi si sa programati un Echipament de Energie Vitala pentru a genera Energia Vitală & Forța Vitală ceruta -si atat de necesara-, rezultatele vor fi mult mai usor de realizat- si de obtinut, iar succesele vor fi permanente si de durata.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Gând = Energie

Gândul este energie, și -fiind energie- are frecvență, și -ca formă de energie- este și purtătoare de informații. gandul = energie vitala Acest lucru, acest fapt, il stim bine deja.
Concentrându-ne asupra unui obiect sau asupra unei fiinte, asupra unui trend sau situatie, -chiar dacã în micã mãsurã, dar- îi putem transmite energie.
Creierul uman este un strãlucit "instrument" pentru crearea si stabilirea legãturilor.

Dacã ne concentrãm -mental- asupra unor locuri/locatii, trend-uri, situatii si evenimente -dorite-, sau asupra unui target, a unei persoane sau a anumitor persoane (grupuri de persoane), obiecte, grupuri de obiecte, lucruri abstracte, etc., creierul nostru -automat- stabileste o "legaturã structuralã".

Marele dezavantaj si inconvenientul major al acestei metode -din punct de vedere a programãrii mentale- este faptul cã este imposibil ca sã ne putem focaliza/concentra încontinuu -doar- asupra unui gând -concret-, sau asupra unui obiect, lucru sau situatie.
Nu ne putem gândi si nu ne putem concentra asupra unuia si aceluiasi lucru tot timpul, deoarece "miscarea", saltul de la o imagine mentalã la alta, este una din ãa creierului uman. (!)

RAD 1000: Dispozitivele Radionice alimentate- si actionate cu Energia- si Forta VitalaDe aceea, este foarte avantajos de a avea si de a utiliza o tehnicã- si o tehnologie prin care putem "îngheta" aceste legături -noi le numim; legãturi structurale-, (cum - de exemplu- se poate stabili- si realiza cu Radionica- si Dispozitivele Radionice alimentate- si actionate cu Energia Vitală & Forța Vitală).
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala Procesul de 'manifestare'

Materializarea unei forme gând, formarea conștientă a realității | Gândul... ca și realitate (?!)

"Energia a fost, este, si intotdeauna va fi".
Gându
l -in sine- este o forma de energie si este purtator de informatie in acelasi timp.

Modul- si felul in care ii putem da- si asigura forta și putere pentru a se manifesta și materializa, iar apoi modul cum il putem utiliza in folosul si avantajul nostru, (precum si al semenilor nostrii), se poate citi -doar- pe aceste pagini.
"Know how"-ul, respectiv informatiile necesare utile si aferente, -din considerente naturale- sunt impartasite prin consultatii doar acelora care sunt proprietari ai unor Echipamente de Energie Vitală & Forța Vitală !

"Marele SECRET"...

Ati citit poate mai multe carti ezoterice si pe teme de dezvoltare a personalitatii, ati efectuat si absolvit poate mai multe cursuri care va promiteau "marea cu sarea", ati participat poate la mai multe seminarii care doreau sa va ofere secretul "succesului", dar -din pacate- rezultatele nu sunt la nivelul asteptarii si intarzie sa apara ?

Ati aflat poate "secretul" (sau "Secretul"? :-)), ati folosit și "legea atractiei", ati absolvit poate si cursul de control mental, dar... cumva nu e ceea ce ati preconizat- si ceea ce ati dorit ?
Parca cumva, lucrurile nu stau asa cum au fost scrise in cartile respective, sau amintite la cursurile aferente, si nu sunt tocmai asa cum ati dotit-, vroit si ravnit ? Nu, nici pe departe...
Ati facut exact si intocmai, ceea ce cartile si cursurile respective vau indemanat, poate ca si ati crezut in ele, dar totusi simtiti ca... ceva nu este in regula... ceva lipseste...

N.B.
Legea atractiei este doar a 3-a sau a 4-a lege universala dpdv ezoteric, inaintea ei, sunt altele, mult mai insemnate si mai importante...

Poate de acea, fiindca marea majoritate a cursurilor si a cartilor, respectiv a metodelor aflate- si descrise in ele sunt -poate!- destul de bune sau chiar corespunzatoare, dar... un singur lucru -esential!- este "uitat" cu desavarsire (poate, chiar constient si direct), un singur lucru important nu Vă este dezvaluit deschis si cinstit (...poate doar pentru cei care pot citi printre randuri, acest lucru este -totusi- revelat), si anume: Atentie! Energie- si Forta Vitala daca nu puteti aloca- si nu puteti asigura -incontinuu si neincetat- un flux masiv de Energie Vitală & Forța Vitală acelor ganduri- si acelor programe mentale, care doriti sa se manifesteze in viata Dvs., atunci aceste ganduri, metode si programe -mentale- sunt improductive si sterile, ele niciodata nu se vor manifesta -fiindca din lipsa de energie, nici nu vor putea!- si nu vor aparea in viata Dvs., oricat de mult ati vroi- si ati dori asta!

radionica & energia vitalaIngaduiti-ne ca sa subliniem inca o data, si -totodata- sa va dezvaluim noi "marele SECRET":
puteti citi oricate carti veti dori sau vroi, puteti participa la oricate cursuri doriti, puteti urma intotdeauna exact si intocmai cele afirmate acolo, dar...
 -  daca nu puteti aloca- si nu puteti asigura fluxul necesar de Energie Vitală & Forța Vitală, acele programe sau programari mentale nu se vor manifesta niciodata si nu vor aparea in viata Dvs. (nu; fiindca este le imposibil, asa cum afirma de fapt si o lege universala fundamentala - Legea Energiei).

Recomandam citirea inca o data a acelor carti, respectiv parcurgerea inca o data a celor invatate la diferitele cursuri, dar acum dintr-un unghi nou, si cu o noua viziune: cea a Energiei- & Fortei Vitale, radacina- si izvorul tuturor lucrurilor, precum si motorul si combustibilul programelor mentale destinate spre manifestate.
RAD 5 :: Generator de Trend-uri :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Facand asa cum v-am recomandat, veti intelege mult mai bine si mai profund cele afirmate...

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 5 :: Generator de Trend-uri cu 5 Generatoare exterioare super-puternice de Energie Vitală si Forta Vitala :: Echipamente de Energie Vitală & FortăVitală

Din pacate, degeaba efectuati diferite cursuri -unul mai bun decat celalt :-)), degeaba invatati noi metode, degeaba va straduiti sa programati mental, fiindca...
...daca nu reusiti sa dati- si sa asigurati acelei forme de gand, sau acelui trend pe care doriti sa o obtineti si realizati, Energie Vitală & Forța Vitală, va fi ceva steril si in zadar.
Este ca si cum ati avea o masina (cei drept -poate- mai performanta decat are majoritatea) dar nu ati avea combustibil in rezervor, sau ca si cum ati avea o corabie, dar nu a-ti avea vant in panze.
Ei, cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală &i Forța Vitală si prin utilizarea lor, veti avea intotdeauna -practic; nesecat- combustibilul necesar si veti avea intotdeauna vant prielnic.
In schimb cum, unde si cand conduceti masina sau corabia Dvs. depinde in totalitate -doar- de Dvs.!

Fara un flux continuu- si adecvat de Energie Vitală & Forta Vitala asigurat gandului- si trendului respectiv, nu exista manifestare constienta si materializare.

gandul = energie vitalaUnui GÂND caruia i se asigura putere-, forta- si energie necesara, poate porni procesul de manifestare:
prin puterea, energia si forta creativa asigurata -incontinuu si constant- formei de gand respective, si -desigur- facand pasii necesari si in spatiul fizic si realitatea fizica(!), in lumea "reala", gândul alcatuit si vizualizat -ca si "trend-ul" programat!- se poate manifesta si se poate materializa, va apare -in fine- si pe planul fizic, (deci va fi real), devenind realitate.

procesul de manifestareFiecare axioma poate fi dedus -implicit sau explicit- din Energia Vitala, respectiv toate fenomenele si procesele deriva din ea, si se intorc spre/la ea.
Putem afirma ca, acea persoana care are la dispozitie- si la indemana destula Energie Vitala necesara, practic are totul, deci, pentru persoana respectiva totul poate fi atins si poate deveni posibil.

Dati putere gãndurilor Dvs. pozitive pentru ca sã se poatã manifesta în viata de toate zilele!
Dati FORTÃ (adica; Fortã Vitalã!) gândurilor- si ideilor Dvs. pozitive, si dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunãtãtirea continuã- si permanentã a calitãtii vietii Dvs!

In legatura cu Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală exista un singur secret:
folosirea -constienta!- cat mai eficient a fluxului energetic puternic degajat si emanat de catre Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală in toate actiunile Dvs.!

Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală -dupa cum arata si numele lor- genereaza si emana Energie Vitală & Forța Vitală printr-o simpla actionare/apasare a unui buton.
Si fac acest lucru incontinuu si neincetat, in fiecare ora a zilei si fiecare zi a saptamanii.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Important! | Dispozitivele Radionice Important!

Avantajele principale ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

avand Generatoare de Energie Vitală & Forta Vitala inglobate, sunt, -printre altele- ca ele genereaza- si emana încontinuu Energie Vitală & Forta Vitala pozitiva, creativa si benefica, raza lor de actiune fiind nelimitata, ele functionând la orice distanta!

Puteti folosi aceste Echipamente speciale în orice aplicatie care necesita generarea unor câmpuri puternice de Energie Vitală & Forta Vitala.

Ca o consecinta fireasca a posibilitatilor- si a capacitatii de transfer structural de Energie Vitală & Forta Vitala:
daca doriti sa va energizati (mentalul sau corpul fizic) cu Energie Vitală & Forta Vitala benefica, nu este necesar sa va aflati tot timpul în fața-, sau lânga aparatul Dvs.; ci tot ceea ce vă trebuie este o legatură structurală, cum ar fi un mic cuplu disc de transfer (TC 99, RAOPTC sau -boosterul- PBT 2400) care sa fie conectat la Echipamentul-, Dispozitivul- si Generatorul Dvs. de Energie Vitală si Forta Vitală.

PBT 2400 - BOOSTER | legatura structuralaConectati-, si puneti o parte a cuplului de transfer pe Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forta Vitală, iar celalta parte a cupului -discul de transfer- purtat-il la Dvs.!

Cu acest disc -unic- în posesia Dvs. si purtând-ul asupra Dvs. (neobservabil de altii, deoarece încape în buzunarul, în geanta / sau în poseta Dvs.), nu conteaza deloc daca sunteti asezati în fata Echipamentului- si Generatorului Dvs. de Energie Vitală, dacă vă aflati la "doar" la câteva sute de metrii distanta (departare), sau dacă sunteti pe cealalta parte a globului, deoarece Energia Vitală & Forța Vitală -si efectele sale benefice (programate- si corespunzator modulate) se vor transfera- si se vor revărsa asupra Dvs. (si numai asupra Dvs!) oriunde va veti afla!

SF-ul a prezis-o, noi am transformat-o în realitate!

Reprogramati-va propria viată acum cu aceasta noua Tehnologie a Energiei Vitale & Forței Vitale, performantă și puternică!

Nota:
O versiune prescurtata a paginilor web "Teoria- si Tehnologia Energiei Vitale": 'Totul este Energie si Energia este totul', 'Gandul este energie condensata', 'Procesul de manifestare', 'Scurt istoric al Energiei- si Fortei Vitale', 'Legaturi structurale','Caracteristicile- si proprietatile Energiei- si Fortei Vitale', Radionica si Energia Vitala', a aparut si în magazinul "Paranormal", anul IV, (/2000), numerele 26, 27 si 28. Redactor-sef adjunct: D-na Sabina Tudor

Sursă și bibliografie:
Sandor ALeX Dezsi: Magia dezvoltării personale - curs
© Copyright 2001, 2007 - 2016
Karl Hans Welz: 'LifeEnergy & Manifestation', 'Thoughts are things?!'.
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi, © 1998-1999, 2001-2003, 2005-2007, 2016. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


 

 
 
RADIONICA | Dispozitive Radionice
 
 
Energie-, Putere si Vitalitate pt protectia-, și pt succesul Dvs.! | ENERGIA VITALA: Forta și Puterea Universului, acum, la indemana Dvs.! RADIONIA & Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală integrate: echipamente speciale pt manifestare.
 
RADIONICA | Dispozitive Radionice  |  www.radionica.ro / Gândul și procesul de manifestare | Manifestare conștientă | Crearea conștientă a realității ~ | Asigurați energie(vitală!) și forta(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa! Energie, Forță și Vitalitate pt siguranță energetică și succes! | Template: trite-ro | Radionica
Titlul paginii web / Title: Gândul și procesul de manifestare | Manifestare conștientă | Crearea conștientă a realității ~ | Descripția paginii / Description: :: Introducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Fortei Vitale Universale, a RADIONICII și a Dispozitivelor RADIONICE alimentate-, actionate și propulsate cu Energie Vitală și Forță Vitală Universală (pt programare de Trend-uri în procesul de manifestare) ::  |  Site slogen: Energie-, Putere si Vitalitate pt protectia-, și pt succesul Dvs.! | ENERGIA VITALA: Forta și Puterea Universului, acum, la indemana Dvs.! RADIONIA & Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală integrate: echipamente speciale pt manifestare.
Referer:  |  Distribuție: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita / SuperOrgonite® :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   RADIONICA | Dispozitive Radionice / Gândul și procesul de manifestare | Manifestare conștientă | Crearea conștientă a realității ~
[ www.radionica.ro / Gândul și procesul de manifestare | Manifestare conștientă | Crearea conștientă a realității ~ | Contact :: Mesaj / Email | Harta site | www.radionica.ro /Gandul-si-procesul-de-manifestare---Manifestare-constienta---Crearea-constienta-a-realitatii-- | trite-ro | Radionica ]
Keywords: manifestare, idee, creare, constient, materializare, forta vitala, fortavitala, generator forta vitala, forța, energie, forta, bio, vitală, energie vitala, forta vietii, orgon, od, protecție, radionica, mental, apavie, energizare, vitalizare, generator energie, vital, forța vieții, relaxare, forță, protecție energetica, MANIFESTARE
~ RADIONICA & Dispozitive RADIONICE | Dispozitive de Manifestare: Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ și FORȚĂ VITALĂ în ajutorul procesului de manifestare- și materializare conștientă | Crearea conștientă a realității ~
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro