www.radionica.ro
RADIONICA | Dispozitive Radionice
Asigurați energie(vitală!) și forta(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa! Energie, Forță și Vitalitate pt siguranță energetică și succes!
Radionica | Dispozitive Radionice Radionica | Dispozitive Radionice
Radionica | Dispozitive Radionice
           
~ RADIONICA & Dispozitive RADIONICE | Dispozitive de Manifestare: Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ și FORȚĂ VITALĂ în ajutorul procesului de manifestare- și materializare conștientă | Crearea conștientă a realității ~
Radionica | Dispozitive Radionice
 
:: www.radionica.ro  /  Doar câteva cuvinte despre mine ~ :: 
 
 
 
 
:: Radionica ::    
 
 
 
 

Doar câteva cuvinte despre mine ~

  »»   

ins-phppagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala   Iata, ce scrie despre mine D-l Welz in 2009 - 2010, pe paginile sale...

Bio Energy Corporation
European Headquarters for distribution, shipping, coordination and -customer- support -
Mr. Sandor Dezsi, CEO -

Dipl. Eng. Sandor DEZSI joined the company more than 10 years ago.
Besides his support in setting up the distribution in Europe, Sandor and I performed many experiments, especially those that have been performed to gain evidence of specific applications of life energy and its action at a distance, including experiments involving signal transmission machine-to-machine, Atlanta, USA, to Budapest, Hungary, without the need of human interface of amplification of signals, which made use of specific characteristica of life energy.
Mr. Dezsi also helped us time and again with his scientific expertise when new devices were developed, including stabilization of some of the electronic parts.

Naturally, when we established our European headquarters, Mr. Dezsi was partner and CEO in this new company, Bio Energy Corporation, and he is running the distribution in the EU (European Union & for all Europe).

Presently, Mr. Dezsi is teaching my courses, and he is involved in experimentation and scientific development of life energy technologies. Whenever I am in Europe, he is organizing meetings with- and seminars for persons who are benefiting from life energy technology or who are intending to do so.

Of recent, Mr. Dezsi is also involved in distribution on a world wide level, as a partner of HSCTI / BEC in general, besides running the EU headquarters.

Karl Hans Welz,
Inventor of Orgonite™ and and Chi Generator® & Orgone Generator® & Prana Generator®
Atlanta (GA),  December, 2009 - January, 2010

You are invited to become an Associate.
This is a great opportunity for owners of HSCTI / B.E.C. equipment. You can do so part time or full time.
For more details, e-mail, or call one of our phone#.
You will get online training.

Give Energy, Power & Force (LifeEnergy & LifeForce) to your thoughs and ideas with
the LifeForce & LifeEnergy Equipments!

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Doar câteva cuvinte despre mine...


Ca profesie, sunt inginer electronist.

De mai bine de 20 de ani lucrez in industria auto/automotiva, in prezent ca General Sales Manager-ul unei firme internationale / multinationale Tier 1, avand mai multe locatii de productie in Europa- si in intreaga lume, fiind raspunzator pt toata Europa Centrala- si de Est a pieselor- si componentelor -multiple 3K și 4K- pe care firma le produce pt OEM-uri (in special pt cele germane: Audi, WV, BMW, Daimler și Opel, dar -desigur- si pt Ford, Jaguar, Fiat, etc.).

De aproape de trei decenii, (cca. de la jumatatea anilor '80), am studiat-, si m-am ocupat de ezoterism, hipnotism, meditație și -in general- stiintele oculte (Diozofia / Diosofia - Filosofia Divina).

Pe d-l Karl Hans Welz (inventatorul Generatoarelor de Energie Vitalã si pãrintele aparatelor psionice) îl cunosc din anul '98, respectiv '99, când a venit în Europa -si- pentru a mã cunoaste personal.
Atunci eram deja distribuitor unic autorizat de catre dansul a Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala în Europa Centralã si de Est.

Am studiat si absolvit cursurile scrise si predate de d-l Welz -pe care astãzi le si predau- si am participat activ în mai multe studii, exercitii si experimente -stiintifice- legate de Energia Vitalã, precum si dezvoltarea Tehnologiei Fortei Vitale si perfectionarea Generatoarelor de Energie Vitalã si a Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala.

De-a lungul timpului, de foarte multe ori, am lucrat cu el saptamani in sir la diferite proiecte si experimente in laboratorul sau din Telfs, de langa Innsbruck, in frumoasa regiune Tirol.

De atunci, am energizat cu succes -(si) de la distantã- cu ajutorul Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala (si a accesoriilor speciale, ca de exemplu; Programul Radionic "Manifestation") mai multe sute de persoane si multi au devenit mai bogati si împliniti prin faptul cã le-am împãrtãsit din cunostintele mele -acest lucru si invers este adevarat!- si -ceea ce este mult mai important!- au intrat în posesia unui Generator de Energie Vitalã sau altor Echipamente de Energie- si Forta Vitala comercializate de noi.

Totul a pornit ca un hobby, apoi a devenit parte integranta din viata mea...

ing. ALeX Sandor Dezsi
Distribuitor unic autorizat ale Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală în Europa Centrala și de Est

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale
Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: AquaVita™ & AquaOptimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
Vă rugăm, selectați     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  * Introduceti caracterele -captcha- din imaginea alaturata (sunt șase caractere, nu conteaza litere mici sau mari / majuscule):
  
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile!! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și cu confidențialitate !

  »»   


» Informații adiționale (citiți în continuare, dacă doriți mai multe informații -și- mai detaliate) »»

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)


  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
Câteva cuvinte -și informații- despre mine
...


De profesie sunt inginer electronist, am absolvit Universitatea Tehnicã din Cluj, Facultatea de Electronicã si Telecomunicatii la inceputul anilor '90.

Lucrez de mai mult de 20 ani in industria auto (inclusiv la O.E.M. - producatori de autoturisme), cca. 7 ani ca General Purchase Manager, respectiv Director Aprovizionare la mai multe companii si firme -inclusiv japoneze- producatoare de piese, dispozitive si si tehnologii -complexe- pt industria auto (pt autoturisme), in prezent fiind General Sales Manager-ul unei firme "TIER 1" -mai mult internationale, decat- germane, cu sediul langa Frankfurt am Main, avand mai multe site-uri/locatii de productie in Europa- si in intreaga lume, fiind raspunzator pt toata Europa Centrala- si de Est a pieselor- si componentelor pe care firma le produce (in special pt cele germane: Audi, WV, BMW, Daimler și Opel, dar -desigur- si pt Ford, Jaguar, Fiat, etc.).
(poate, si de aici precizia si minutiozitatea in administrarea comenzilor pe care unii mi-o imputa -în sensul bun al cuvântului- pt ca o gasesc mai... greoaie  :-))

Din cauza serviciului, -mai ales in ultima vreme- sunt nevoit sa calatoresc destul de mult, si sa fiu destul de mult timp in strainatate (mai ales în UE dar și în alte părți ale globului).

În mod curios, prima "întãlnire" cu Forta Vitalã a fost în perioada tineretii, când împreunã cu câtiva colegi poloisti, -la sfarsitul anilor '70- am început sã studiem si sã practicãm artele martiale, mai precis karate.
Roland Habersetser
, în "Le Guide Marabou de Karate" (care era carte de referintã în acele timpuri pentru practicanti) alocã un spatiu destul de important pentru a povesti despre "KI", pe care practicantii îl folosesc în tehnicile, exercitiile si luptele de karate si în general în toate stilurile si scolile de arte martiale.
"KI" este sinonimul Fortei Vitale în japoneza.

Încã înaintea studentiei (în anii de pregãtire) am învãtat sã meditez si sã mã relaxez -foarte eficient-, atunci cãnd doresc acest lucru.
Aceste tehnici (combinate cu Energia Vitalã pe care reuseam sã-l acumulez prin diferite metode si tehnici de respiratie- si vizualizare) le-am folosit -constient- cu eficienta ridicata în timpul admiterii, respectiv în timpul studentiei pentru a mã pregãtii pentru examene si în timpul sesiunilor.
Au fost de ajutor si la sustinerea lucrãrii mele de diplomã, obtinând nota maximã.

În timpul studentiei am citit multe cãrti despre diferitele tehnici de meditatie, relaxare si revigorare, eliminarea stressului, despre dezvoltarea personalitãtii si despre parapsihologie.

Aceste cãrti (de multe ori doar xero-copiile cãrtilor) le-am primit din strãinãtate, fiind scrise (sau traduse) majoritatea în limba englezã sau francezã, respectiv în limba maghiarã.

Într-un timp am studiat si hipnoza, pe care -la inceput- am studiat-o, si am învãtat-o dintr-o carte, la începutul anilor '80, (o raritate editorialã din colectia personalã) apãrutã la New York în anul 1910(!), scris de X. La Motte Sage.
(De aceea cred, si am convingerea cã si în mod autodidact se pot învãta multe lucruri dintr-o carte bunã).

Dupã '89, desigur, au apãrut multe cãrti în temele amintite mai sus, mult mai usor s-au putut obtine informatiile necesare pentru studiu, iar de la începutul anilor '90 mai era si Internetul.

Am absolvit mai multe cursuri -atât în tarã cât si în strãinãtete- , la început pentru a învãta, apoi doar pentru a-mi forma o pãrere despre ele si pentru a mã putea exprima în cunostintã de cauzã.

O foarte buna experienta a fost studiul amanuntit al cursului si seminarului "Phoenix" al lui Brian Tracy. De atunci au aparut foarte multe carti de-al lui, cateva deja traduse si in limba romana.

Cu Stiintele Oculte si Ezoterie mã ocup de mai bine de 20 ani, mai serios de la mijlocul anilor '80, cand am reusit ca sa primesc niste carti deosebite -mare parte xeroxate, in limba engleza-.

Timp de mai multi ani la randul, am invãtat si am studiat intensiv Stiinta Divinã: Diosofia, sub îndrumarea unui mare maestru si initiat mai în vârstã (pe vremea aceea dansul avea peste 90 de ani) foarte bun si un dascal priceput.

Cu Magia Albã am început sã mã ocup dupã citirea si studierea cãrtilor lui Papus (aparute in limbile englezã si francezã), Eliphas Lévi, respectiv Franz Bardon, si dupã ce am participat la mai multe experiente de acest gen impreunã cu D-l Welz (curatare energetica a persoanelor si spatiilor, contracararea atacurilor psihice, energizare, -re-vitalizare, etc.).
Am absolvit -si acum o si predau, împreunã cu altele- cursul d-lui Welz "Magia Viitorului / Magic of the Future".

Am fost de mai multe ori in orientul indepartat, in Japonia si in Korea de Sud. Cu aceste ocazii, am avut prilejul ca sa vizitez mai multe lacasuri- si temple, cele mai multe budiste, dar si sintoiste, unde am reusit ca sa vorbesc cu calugarii acestor lacasuri, si am incercat ca sa obtin informatii de la ei, sa cunosc si sa invat mai multe despre energia Gi, Kí si Chi.
Am energizat impreuna cu cativa din ei -si cu ajutorul Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala pe care le-am si prezentat lor- diferite cristale si obiecte valoroase -manufacturi tipic coreene- pe care -parte- le-am si oferit intr-un timp celora care comandasera Echipamente de Energie- si Forta Vitala.

Cu Tehnologia Energiei Vitale, respectiv cu Generatoarele de Energie- si Forta Vitalã si Echipamentele lor, m-am intãnit prima datã în 1998.

RAD 2400 HDS: dispozitiv radionic alimentat si propulsat cu Energie- si Forta Vitala!Pe d-l Karl Hans Welz (inventatorul Generatoarelor de Energie Vitalã si pãrintele aparatelor psionice) îl cunosc din anul '99, când m-am întãlnit cu dânsul la Budapesta, atunci când a venit în Europa (acasa, la Telfs - Innsbruck / Austria) -si- pentru a mã cunoaste personal.
Atunci eram deja distribuitor unic autorizat al Generatoarelor si Echipamentelor în Europa Centralã- si de Est.

Am studiat si absolvit cursurile scrise si redactate de d-l Welz -pe care astãzi le si predau- si am participat activ în mai multe studii, exercitii si experimente legate de Energia Vitalã, precum si dezvoltarea Tehnologiei Fortei Vitale si perfectionarea Generatoarelor de Energie Vitalã si a Echipamentelor.
De-a lungul timpului, de foarte multe ori, am lucrat cu el saptamani in sir la diferite proiecte si experimente in laboratorul sau din Telfs, de langa Innsbruck.

In chiar primii ani al acestui secol, am avut prilejul ca sa ma intalnesc de mai multe ori cu d-l Welz, avandu-l si ca musafir acasa la noi.
L-am vizitat si eu de mai multe ori, acasa la casa parinteasca din Austria (Telfs, din regiunea Tirol, la cca. 20 km vest de Innsbruck), ba chiar am stat de mai multe ori acolo, lucrand in laboratorul dansului, ajutandu-l si facand experimente -de multe ori- pana noaptea tarziu, sau chiar pana a doua zii dimineata.
In 2000 deja confectionam si asamblam impreuna cu inventatorul generatoare de Energie Vitală realizate din orgonita (tot inventia dansului), si participam la diferitele si multiplele teste si experimente prin care incercam ca sa asiguram si mai mult buna functionare, si sa perfectionam si mai mult Echipamentele noastre.
Am avut si cateva sugestii bune si aplicabile, si am contribuit si la cateva inovatii (mai mult pe partea de electronica) si la cateva idei privind design-ul echipamentelor.
De exemplu, LED-urile pulsative si oscilante in teava / tunul de iesire din argint al lui AO 1100 (din 2004 pana in 2012, din 2013 avand un nou design -din pacate- fara teava de iesire), a fost doar una din ideile mele puse in aplicatie si realizata si in productia de serie pt cumparatori (si nu doar pt seria limitata pt comenzi speciale).
De asemenea, la RAD 2400 HD, -din pacate, doar la comenzile speciale-, la sugestia mea, am adaugat si un alt circuit electronic oscilant pe 7,83 Hz (Resonanta Scumann) pt cel de-al doilea generator de energie vitala orgonica incorporat in echipament (practic; in dispozitivul radionic), putand fiind pornit / oprit la dorinta, si automat bypassat, daca cineva dorea utilizarea celui de al doilea generator de energie si forta vitala orgonic, cu un alt semnal, -in multe cazuri- exterior, venind din afara, de exemplu, ruland programul radionic 'Manifestation' sau 'SuperManifestation', si folosind sound-urile presetate, si -desigur- conectand echipamentul de energie si forta vitala orgonic si dispozitivul radionic la placa de sunet a computerului / laptop-ului.

în D-l Welz am (re)gãsit acel dascal, acel invatator si maistru, care poate sã mã ajute efectiv în înaintarea si dezvoltarea mea spiritulã, si poate sã-mi ofere rãspunsuri la întebãrile mele si solutii -viabile-; ca la rândul meu sã pot ajuta si eu pe aceia care au pãsit pe drumul cunoasterii spirituale.

"Maximalizati energiile Dvs. personale cu ajutorul Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală!"

Impreuna cu Karl Welz in vara anului 2001
Impreuna cu Karl in vara anului 2001

De atunci, am energizat cu succes -de la distantã- mai multe sute de persoane si multi au devenit mai bogati si împliniti prin faptul cã le-am împãrtãsit o parte din cunostintele mele si au intrat în posesia unui Generator de Energie Vitalã sau altor Echipamente comercializate de noi.

Totul a pornit ca un hobby, apoi a devenit parte integranta din viata mea...

ing. Sandor ALeX Dezsi.

Va multumesc ca ati citit aceste randuri, sper ca sa va putem saluta cat de curand si pe Dvs. printre norocosii posesori de Echipamente de Energie- si Forta Vitala.

Salt - sus la inceputul paginii...

*******

radio
In spatele microfonului (in stanga imaginii) in timpul unei emisiuni ezoterice despre Energia Vitala si despre Echipamentele de Energie Vitală si Forta Vitala (2005)

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
:: Titlul acestei pagini: Doar câteva cuvinte despre mine ~ ::
 

 
 
RADIONICA | Dispozitive Radionice
 
 
Energie-, Putere si Vitalitate pt protectia-, și pt succesul Dvs.! | ENERGIA VITALA: Forta și Puterea Universului, acum, la indemana Dvs.! RADIONIA & Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală integrate: echipamente speciale pt manifestare.
 
RADIONICA | Dispozitive Radionice  |  www.radionica.ro / Doar câteva cuvinte despre mine ~ | Asigurați energie(vitală!) și forta(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa! Energie, Forță și Vitalitate pt siguranță energetică și succes! | Template: trite-ro | Radionica
Titlul paginii web / Title: Doar câteva cuvinte despre mine ~ | Descripția paginii / Description: :: Introducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Fortei Vitale Universale, a RADIONICII și a Dispozitivelor RADIONICE alimentate-, actionate și propulsate cu Energie Vitală și Forță Vitală Universală (pt programare de Trend-uri în procesul de manifestare) ::  |  Site slogen: Energie-, Putere si Vitalitate pt protectia-, și pt succesul Dvs.! | ENERGIA VITALA: Forta și Puterea Universului, acum, la indemana Dvs.! RADIONIA & Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală integrate: echipamente speciale pt manifestare.
Referer:  |  Distribuție: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita / SuperOrgonite® :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   RADIONICA | Dispozitive Radionice / Doar câteva cuvinte despre mine ~
Keywords: manifestare, idee, creare, constient, materializare, forta vitala, fortavitala, generator forta vitala, forța, energie, forta, bio, vitală, energie vitala, forta vietii, orgon, od, protecție, radionica, mental, apavie, energizare, vitalizare, generator energie, vital, forța vieții, relaxare, forță, protecție energetica, MANIFESTARE
~ RADIONICA & Dispozitive RADIONICE | Dispozitive de Manifestare: Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ și FORȚĂ VITALĂ în ajutorul procesului de manifestare- și materializare conștientă | Crearea conștientă a realității ~
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro