www.radionica.ro
RADIONICA | Dispozitive Radionice
Asigurați energie(vitală!) și forta(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa! Energie, Forță și Vitalitate pt siguranță energetică și succes!
Radionica | Dispozitive Radionice Radionica | Dispozitive Radionice
Radionica | Dispozitive Radionice
           
~ RADIONICA & Dispozitive RADIONICE | Dispozitive de Manifestare: Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ și FORȚĂ VITALĂ în ajutorul procesului de manifestare- și materializare conștientă | Crearea conștientă a realității ~
Radionica | Dispozitive Radionice
 
:: www.radionica.ro  /  ATG 12 / ATGS 12000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Dispozitiv Radionic | Generator de Trend-uri Astrologice ~ :: 
 
 
 
 
:: Radionica ::    
 
 
 
 

ATG 12 / ATGS 12000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Dispozitiv Radionic | Generator de Trend-uri Astrologice ~

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Echipamente de Energie- și Forță Vitală și Dispozitive Radionice alimentate- și acționate cu Energie- și Forță Vitală, cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate :: Tehnologia Abstracăiei Permanente :: Procese de Manifestare :: Tehnologia Programării și Creării conștiente

Generare de Trend-uri Astrologice
Echipamente generatoare de Trend-uri Astrologice

Electronic Mind Control / Control Mental Electronic
Controlul Mental la -orice!- distanță prin Tehnologia Energiei- și Forței Vitale

Managementul Tendintelor | Strategii de Succes

Recomandat -mai ales- pentru Experți

Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii ConstienteChiar si insasi Universul nostru -sau Sistemul nostru Solar- poate fi privit ca si un dispozitiv radionic gigantic, unde ratele- sau codurile radionice sunt date de pozitia momentana si actuala a planetelor fata de una si cealalta -respectiv fata de Soare- la un anumit moment dat.

Conectarea si imbinarea Energiei- si Fortei Vitale cu radionica si cu astrologia intr-un echipament extrem de puternic si super performant, poate fi un instrument puternic si deosebit de eficace in mainile Dvs.
Vezi si paginile despre ADM / Manifestarea Astro-Dinamică !

ATG 12 / ATGS 12000
Astro-Trend Generator | Generator de Trend-uri Astrologice (Astro Trend Generating System™)

Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice), un dispozitiv radionic cu 12 Generatorare de Energie- și Forță Vitală super-puternice incorporate, cel mai puternic, eficient, flexibil si multifunctional aparat -in prezent- din gama echipamentelor radionice din Tehnologia Energiei- și forței Vitale.

ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de Trend-uri Astrologice :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala Noul ATG 12 / ATGS 12000 = Sistem de Trend-uri de Energii Astrologice bazate pe abstractii -permanente-, cu posibilitatea de setare a ratelor radionice aferente, si a frecventelor exacte ale celor 12 Generatoare de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi, Prana & Orgone) externe integrate in echipament (mult mai puternice si mai performante decat la predesesorul lui: ATGS 3000).

Echipamente de Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000 Sistem de Generatoare de Trend-uri Astrologice, Echipament de Energie- si Forta Vitala de tip Radionic cu 12 Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice super puternice, energizand si incarcand cu Energie- si Forta Vitala benefica si pozitiva o sticla de juice de mere

ATG 12 / ATGS 12000 are 12 Generatoare super-puternice de Energie- si Forta Vitala, proiectate- si asezate in forma circulara, reprezentand cele 12 case astrologice.

Cele 12 case astrologice reprezinta domenii de experienta -de viata (vitale)- specifice, de exemplu a zecea (10.) casa reprezinta profesia si cariera, iar cea a cincea (5.) reprezinta copiii/urmasii, activitatile creative, dragostea- (afectiunile amoroase), si sportul -in general-, casa a saptea (7.) ne da indicii despre parteneri-, si asocieri -amoroase sau de afaceri, despre casatorie, iar, casa a sasea (6.) despre serviciile oferite- si primite (ca de exemplu munca, cariera) si despre sanatate -in general-.

Cu un total de 3 x 12 = 36 de butoane de setare, cu 12 Generatoare de Energie- și Forță Vitală (generatoare chi, ki, mana, prana, pneuma, orgon / orgone, od, elan vital, bio-energie, etc.) asezate in forma circulara (in forma de roata) super puternice, avand 12 campuri de fluxuri puternice de Energie- și Forță Vitală, prin care se pot seta 12 trend-uri independente- si separate sau -totodata- combina si armoniza cateva -chiar 12 aspecte de- Trend-uri complexe (12 diferite aspecte a unui Trend mai complex).

Functioneaza perfect cu toate Programele noastre digitale Radionice de Manifestare -rulate pe calculator-, cel mai recomandat fiind SuperManifestation™.
Cu acest dispozitiv radionic si psionic fantastic, si -totodata- super puternic, puteti crea Trend-uri astrologice prielnice si benefice și / sau puteti contracara cele negative si neavantajoase scopurilor-, si telurilor Dvs.

Fiind pe departe cel mai performant, mai avansat, mai versatil, mai puternic si cel mai pretios Echipament -sau statie de lucru-, pt trend-management (Managementul Trend-urilor):
12 Genaratoare super puternice de Energie- si Forta Vitala asezate in forma circulara (in forma de roata - sau gogoasa cum D-l Welz le numeste - "donut shape"), cu tunurile de iesire din argint, indicand- si punctand centrul energetic al sistemului, si care pot fi setate -separat- la o frecventa precisa -specifica si dorita-, care dau precizie- si amplifica legaturile structurale bazate pe abstractii -mentale- de Trend- si de Target (adica; rate radionice).

Fiecare dintre frecventele setate poate fi exprimata/setate prin sute (sau mii) de pozitii diferite ale celor 3 butoane de setare ale frecventei fiecarui Generator de Energie- si Forta Vitala, fiecare setare producand/rezultand aceasi frecventa finala, redând un chor -o armonie de frecvente- alese si setate.

ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice)ATG 12 / ATGS 12000 functioneazã cu 12 Generatoare de Energie Vitalã super-puternice proiectate in forma de cerc / roata (forma de gogoasa cum d-l Welz numeste / "donut shape") cu tunurile de emisie / tevile de iesire din argint indicand- si punctand centrul energetic.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000, Generator de Trend-uri Astrologice, cu 12 Generatoare super-puternice de Energie- și Forță Vitală, proiectate- si asezate in forma circulara, reprezentand cele 12 case astrologice.

Este TOP-ul tuturor Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală (in afara de ATGS 12000 - care in curand -din 2010- il va inlocui), fiind cel mai versatil, multilateral si cel mai puternic Echipament, o statie de lucru pentru managementul -tuturor- tendintelor, ce utilizeazã 12 câmpuri super-puternice de Energie- si Fortã Vitalã simultan pentru o singurã actiune -sau operatiune- specificã, sau 12 actiuni diferite în acelasi timp, putand opera cu diferite trend-uri astrologice.

Se recomandã utilizarea împreunã cu careva/oricare Program Radionic computerizat (recomandat fiind Programul Radionic de Manifestare, si -cel mai recomandat-; "SuperManifestation™").
Cu acest echipament fantastic veti putea genera chiar Dvs. -însivã- Trend-uri Astrologice puternice-, prielnice si benefice.

Pentru a-l utiliza cât mai eficient, este nevoie si de cunostinte în domeniul astrologiei.

Generatoarele de Energie- si Forta Vitala ale luk ATG 12 / ATGS 12000 asezate in forma de roata, sunt mai mari si mai largi, avand o structura interna mult mai complexa si mai speciala, si au puterea dubla fata de Generatoarele lui ATGS 3000.

Noul ATG 12 / ATGS 12000 - putere de cca 2 ori mai mare decat al ATGS 3000, mai versatil si mai complex, cu posibilitatea de mai multe operatii -simultane- cu frecventmetru inclus, si cu posibilitatea de setare separata a fiecarui Generator de Energie- si Forta Vitala in parte cu frecventa specifica exacta dorita: pt frecvente planetare, rate / frecvente radionice, frecvente mentale si unde cerebrale, sau orice frecventa dorita in gama de la 0,5 Hz pana la appr. 500 Hz.

Trend-urile astrologice sunt rezultatul interactiunilor constelatiilor planetare si pozitiilor planetelor în sistemul Solar, care sunt prezente la data si ora nasterii individului (horoscop), respectiv care sunt date la- si pentru orice timp.

Aceste pozitii, vãzute de pe Pãmânt au un aspect al unui dispozitiv radionic gigantic, de proportii planetare, cu multiple legãturi si tendinte de proportii cosmice.

ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice)Efectul individual al modulatiei acestor energii cosmice depinde în mare mãsurã si de structura de receptie individualã al organismului, respectiv a "Target"-ului (persoanei- sau persoanelor tintã).

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000 Generator de Trend-uri Astrologice + legatura structurala stabila si unica, TC 99 cu cuplu disc de transfer

Astrologia descrie Trend-uri (tendinte) din trecut, prezent si viitor, prin interpretarea corelatiilor- si inter-relatiilor acestor structuri ale sistemului planetar. De-alungul mileniilor, mai multe seturi de reguli au arãtat cã de fapt sau dezvoltat dintr-o sintaxã condensatã relativ simplã.
Pentru mai multe informatii recomandãm procurarea- si studiul Curs Astrologic, al lui Karl Hans Welz.

Din punctul nostru de vedere, adicã, vãzând sistemul planetar ca un imens si gigantic dispozitiv radionic -cu proportii planetare- alimentat si propulsat de energii cosmice, -cãmpuri de- Energie- și Forță Vitalã Cosmicã, a fost doar un mic pas -dar, totusi, extrem de semnificativ! :)- pentru a modela și crea un sistem de Generatoare de Energie- și Forță Vitalã dupã structura de bazã astrologicã, adicã; cu 12 câmpuri super-puternice de Energie- si Fortã Vitalã (reprezentãnd semnele zodiacale si energiile planetare).

Cu acest Generator- si modulator de Energii Vitale Cosmice, veti fii capabili de a proiecta-, de a înfãptui- si de a avea un micro-Sistem Solar personal si unic, o -asa numitã- "serã astrologicã", dat fiind comparatia cu serele agricultorilor unde oamenii obisnuiesc sã cultive plante -exotice- în regiuni unde clima de afarã nu ar îngãdui niciodatã acest lucru.
Da, si in Suedia sau Groenlanda se pot cultiva banane.... ;-)

Cu "sera Dvs. astrologicã artificialã" (ATG 12 / ATGS 12000) puteti genera Trend-uri astrologice puternice pentru evenimente specifice si actiuni pentru mediul Dvs. vital.

De fapt, mai puteti face încã un pas înainte: pentru a experimenta si a grãbi (accelera) solutii la o situatie (sau provocare anume) puteti folosi succesiuni, setari si pozitii planetare care nu au loc în mod natural, exact în modul cum puteti folosi serele conventionale pentru a proiecta- si dezvolta anumite conditii climatice care nu existã la fata locului, sau nicãieri altundeva pe aceastã planetã.

Avantajele acestei tehnologii fantastice sunt inestimabile.

ATG 12 / ATGS 12000 permite sã efectuãm, și sã ne croim orice trend -inclusiv astrologic- dorit, pentru a se potrivii -optim- structurii individuale ale oricãrei persoane (la fel cum este ea reprezentatã în diagrama astrologicã a zilei de nastere, adica horoscopul).
Doar ca aici, noi determinam energiile planetare cu care vrem sa ne inconjuram si care sa fie active in jurul nostru.

ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice)Cu alte cuvinte:
aveti acum la îndemânã tehnologia adecvatã pentru a genera trend-uri si progrese astrologice optime sau de a bloca cu succes trend-urile negative sau nedorite.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000 + booster-ul (amplificatorul de Energie- si Forta Vitala) PBT 2400 cu disc de transfer

Persoana, sau astrologul care foloseste acest Echipament de Energie- și Forță Vitală nu este doar un simplu interpretor al trendurilor astrologice, ci si un bun si întelept consilier.
Un astrolog de profesie, care foloseste acest echipament performant, nu se limiteaza doar la interpretarea trend-urilor astrologice, sau este doar un bun consilier -in cel mai bun caz-.

Fara indoiala, un astrolog profesionist, care utilizeaza- si lucreaza cu acest echipament (ATG 12 / ATGS 12000), e chiar "inteleptul care guverneaza stelele" / "the wise rules the stars".
Doar acest astrolog este intr-adevar un profesionist, care ajuta cu adevarat clientii sai, decat doar ca sa vorbeasca si propovaduiasca despre trend-urile astrologice, sau sa dea -doar- anumite indicatii.

ATG 12 / ATGS 12000 are 12 Generatoare puternice de Energie- si Fortã Vitalã (Chi, Prana, Mana, Od, Fluid Magnetic, Orgon / Orgone, Bio-Energie, etc.) asezate în formã circularã.
Tunurile de emisie / tevile de iesire sunt toate din argint si sunt orienate cãtre centrul -energetic- al cercului.
Fiecare Generator reprezintã -sau, poate reprezenta- un un semn astrologic zodiacal, ('astrological house'), depinzînd de preferintele personale.

Fiecare generator este alimentat de module pulsatorii (generatoare de frecventã), frecvente care sunt determinate radionic cu ajutorul a 3 x 12 butoane.
Aceste îngãduie o setare -tip- radionicã a caracteristicilor dorite, separat pentru fiecare câmp de Energie Vitalã (simbolizând cele 12 constelatii sau semne zodiacale).

Ratele radionice setate-in acest caz- determina chiar frecventele herziene interioare pe care pulseaza Generatoarele de Energie- si Forta Vitala.

ATG 12 / ATGS 12000 este topul Echipamentelor -Radionice combinate cu Generatoare de Energie Vitalã!-, si nu doar la noi, ci în toatã lumea.

Forma circularã specialã, a celor 12 Generatoare de Energie Vitalã super-puternice, aranjate în forma unui cerc, fiecare alimentatã prin setãri radionice specifice cu ajutorul celor trei butoane, fac folosirea- si utilizarea Echipamentului, respectiv generarea trend-urilor astrologice favorabile, usorã, comodã si flexibilã.

Puteti crea -virtual- un întreg microUnivers, doar al Dvs.!
Flexibilitatea acestui Echipament extraordinar de Energie- si Forta Vitala este de neîntrecut, de neimaginat.

Puteti folosi fiecare Generator al lui ATG 12 / ATGS 12000 împreunã pentru a genera un anumit trend specific anume, sau fiecare separat pentru setarea radionicã si generarea de actiuni si trend-uri specifice, pentru 12 tinte cu 12 efecte diferite.

Pentru aceste operatii Programul nostru Radionic de Manifestare (Manifestation Radionic Program), sau -si mai bine- Programul Radionic SuperManifestation, este un accesoriu ideal.

Fiecare dintre cele 12 Generatoare de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Prana & Orgonice) super-puternice poate fi pornit- si oprit separat.

Cu acest aparat puternic si versatil puteti seta-, programa- si crea 12 Trend-uri (astrologice) / domenii de experienta -de viata- separate, sau puteti seta-, programa- si crea 12 actiuni simultane in acelasi timp, sau puteti seta-, programa- si crea 12 aspecte diferite ale aceluiasi Trend.

Conlucreaza excelent cu filtrele si simbolurile astrologice din pachetul de filtre numit ADM - Astro Dynamic Manifestation, sau chiar Programul Radionic Astro Dynamic Manifestation si SuperManifestation.

Puteti folosi -si- acest Echipament puternic pt a avea- si a genera "sere astrologice" cu usurinta, iar prin combinarea lui cu Programul Radionic "Manifestation™" sau "SuperManifestation™" -sau ambele-, puteti seta-, programa si rula usor si simplu -simultan- 24 de programe (adica Trend-uri si operatii specifice), sau va puteti concentra asupra unui trend cu maxima forta- si putere, si cu un flux maxim de Energie- si Forta Vitala, putere care posibila orice actiune la distanta!ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Ring-ul / roata de Generatoarele de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Prana & Orgon) lui ATG 12 / ATGS 12000 Generator de Trend-uri Astrologice cu + RAOPTC energizand si incarcand cu energii astrologice alese de programator -in cazul nostru; o setare pt dragoste si relatie amoroasa- un pahar de apa proaspata (care va fi consumata apoi de persoana tinta / 'target')

Puteti seta 12 frecvente separate pt fiecare Generator de Energie- si Forta Vitala Universala (reprezentand energia de baza, de ex. reprezentand energii planetare).

Cu "sera Dvs. astrologicã artificialã" (ATG 12 / ATGS 12000) puteti genera Trend-uri astrologice puternice pentru evenimente specifice (Trend-uri) si actiuni pentru mediul Dvs. vital.
De fapt, mai puteti face încã un pas înainte: pentru a experimenta si a grãbi (accelera) solutii la o situatie (sau provocare anume) puteti folosi succesiuni si pozitii planetare care nu au loc în mod natural, exact în modul cum puteti folosi serele conventionale pentru a proiecta- si dezvolta anumite conditii climatice care nu existã nicãieri altundeva pe aceastã planetã.

Utilizand frecventmetrul inclus, puteti avea setari precise de frecventa. performer chi energy

Datorita faptului ca prin cele 3 butoane de setare a frecventei pt fiecare Generator de Energie- si Forta Vitala se poate determina frecventa interioara a Generatorului -care determina si oscilatia si modulatia Energiei- si Fortei Vitale- sunt mii de posibilitati de setare a aceluiasi frecvente prin diferite pozitionari ale celor 3 butoane de setare, dă posibilitatea de a adapta- si calibra modele de frecvente radionice (rate radionice) celor existe, a mediului si a circumstantelor situatiei programate, pe care doriti ca sa le dezvoltati si sa le desfasurati planului Dvs. dorit, care maximalizeaza flexibilitatea Dvs. in a trata o situatie anume, optimalizand -totodata- legaturile structurale cu trend-ul si target-ul operatiei Dvs.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Incarcare cu energii astrologice -alese pe placul programatorului- a unei sticle de apa de izvor proaspata

Natural, cu un asemenea avantaj datorat puterii si a flexibilitatii in programare, a cantitatii si puterii generate si degajate de echipament, precum si a capabilitatii de a seta si a lucra cu mai multe trend-uri si target-uri deodata -simultan- acest Generator de Trend-uri astrologice este un dispozitiv puternic si eficace si -totodata- un echipament ideal pt a dobandi schimbarile pozitive -si- permanente dorite in oricare situatie, inclusiv situatii mai dificile, mai complexe si mai complicate unde sunt implicate mai multe interese, cu mai multe persoane (sau grupuri de persoane), ca in cazul unor situatii de afaceri mai speciale, sau -si- in cazul unor organizatii / companii mai mari.

Fiecare dintre cele 12 Generatoare de Energie- si Forta Vitala super-puternice poate fi pornit- sau oprit separat.

Cu acest aparat puternic si versatil puteti seta-, programa- si crea 12 Trend-uri (astrologice) / domenii de experienta separate, sau puteti seta-, programa- si crea 12 actiuni simultane in acelasi timp, sau puteti seta-, programa- si crea 12 aspecte diferite ale aceluiasi Trend.

Conlucreaza excelent cu filtrele si simbolurile astrologice din pachetul de filtre numit ADM - Astro Dynamic Manifestation, sau chiar Programul Radionic Astro Dynamic Manifestation si SuperManifestation.

Ca si ATGS 3000, si ATG 12 / ATGS 12000 este excellent pt a va aproviziona si a va asigura "ApaVie", apa de baut incarcata- si saturata cu Energie- si Forta Vitala -in cantitati mari-, fiind -totodata- eliminate din apa acele informatii negative- si nocive care -eventual- se gaseau in ea, inainte de a fi tratate cu Energie- si Forta Vitala.

check ATG 12 / ATGS 12000 va poate furniza ApaVie (intocmani ca si AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, RAD 5 si ATG 12 / ATGS 12000), adica puteti produce cu ea ApaVie energizata- si incarcata cu Energie- și Forță Vitală, doar ca in cantitati mult mai mari. (!)

Si mai mult, ApaVie energizata- si saturata cu Energie- și Forță Vitală poate fi incarcata si cu un anume Trend specific -un program de manifestare specific si adecvat-!
Desigur, pe langa apa, puteti incarca energetic si puteti energiza si hrana- si mancarea Dvs. (precum si suplimentele alimentare -de ex. ierburi, vitamine, etc.)!

Vezi si paginile »» "AquaOptimizer™ / Echipamente de Energie- și Forță Vitală pt energizarea- si optimalizarea apei potabile si a hranii", precum si pagina » "Echipamente de Energie- și Forță Vitală tip AquaOptimizer™"...

In cateva secunde puteti incarca cu Energie- si Forta Vitala benefica deasemenea si hrana Dvs., si asta puteti face oriunde ati fi-, si la orice distanta v-ati afla de Echipamentul Dvs. de Energie- si Forta Vitala.

Directionati cu ajutorul unor "legaturilor structurale" stabile (de ex.: TC 99, PBT 2400 sau RAOPTC Energia Vitală si Forta Vitala generata- si emanata de Echipamentul Dvs. si transmis la Dvs. cu ajutorul "legaturilor structurale", catre hrana pe care doriti ca sa o incarcati cu aceasta energie benefica.

Puteti "modula" aceasta energie cu care doriti sa incarcati si sa energizati apa- si hrana Dvs., prin adaugarea unui simbol-, a unui filtru (sau orice alta reprezentatie) ca apoi sa o savurati pe deplin.

Trend-uri de Energii Astrologice | AstroTrend

In doar cateva cuvinte va vom introduce -scurt- in astrologia stiintifica (asa cum o vedem si o interpretam noi):

ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice)Energiile astrologice si Trend-urile astrologice sunt rezultatul interactiunilor constelatiilor planetare si pozitiilor planetelor în Sistemul Solar care sunt prezente la data si ora nasterii individului (adica; horoscopul unei persoane), respectiv pozitiile planetare ale Sistemului Solar la o anumita data si la un anumit timp (care sunt date la- si pentru orice timp).

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000 cu 12 Generatoare de Energie- si Forta Vitala super-puternice, incarcand hrana (in cazul nostru un mar proaspat si gustos)

Aceste pozitii, vãzute de pe Pãmânt au un aspect al unui dispozitiv radionic gigantic, de proportii planetare, cu multiple legãturi si tendinte (Trend-uri) de proportii cosmice.

Efectul individual al modulatiei acestor energii cosmice depinde în mare mãsurã si de structura de receptie individualã al organismului receptor (organismul care receptioneaza aceste structuri), respectiv a "Target"-ului (persoanei- sau persoanelor tintã, adica, persoana in cauza al carui horoscop astrologic este interpretat).

Astrologia descrie trend-uri (tendinte) din trecut, din prezent si viitor, in raport cu structurile sistemului solar si planetar, aferente si relative acestuia si prin interpretarea corelatiilor- si interrelatiilor acestor structuri ale sistemului planetar.
De-alungul mileniilor mai multe seturi de reguli si legi sau dezvoltat si au evoluat, care -la urma- au fost condensate in cateva sintaxe relativ simple.
Pentru mai multe informatii recomandãm procurarea- si studiul Cursului Astrologic, al lui Karl Hans Welz.

ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice)Din punctul nostru de vedere, adica; vazand sistemul solar si planetar ca pe un dispozitiv radionic gigantic/urias (de proportii planetare) care este alimentat-, actionat si propulsat de-, si cu Energie- si Fortă Vitală, a fost doar un mic pas (pavat totusi cu creativitate) de a construi un model- si de a modela un sistem de Generatoare de Energie- si Forta Vitala dupa o baza astrologica, adica; 12 Generatoare de Energie- si Forta Vitala super-puternice, si 12 campuri de experiente (12 trend-uri), simbolizand "casele astrale" cat si cele 12 zodii.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Astro-Trend Genarator ATG 12 / ATGS 12000 cu Generatorul de Energie- si Forta Vitala Universala nr. 7 setat pe frecventa de 1088 Hz

Pentru a-l utiliza cât mai eficient, este nevoie si de cunostinte în domeniul astrologiei.

Cu acest sistem de Generatoare- si modulatoare de Energii Vitale Cosmice, veti fii capabili de a seta-, proiecta-, si de a înfãptui, practic; de a avea- un micro-Sistem Solar, o -asa numitã- "serã astrologicã", dat fiind comparatia cu serele agricultorilor unde oamenii obisnuiesc sã cultive plante în regiuni unde clima de afarã nu ar îngãdui -niciodatã- acest lucru.Astro-Trend Genarator ATG 12 / ATGS 12000 cu 12 Generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala

Cu "sera Dvs. astrologicã artificialã" (ATG 12 / ATGS 12000) puteti genera Trend-uri Astrologice puternice pentru evenimente specifice si actiuni pentru mediul Dvs. vital, chiar daca aceastea nu ar fi putut aparea in mod normal in horoscopul Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Astro-Trend Genarator ATG 12 / ATGS 12000 cu Generatorul de Energie- si Forta Vitala Universala nr. 7 setat pe frecventa de 497,2 Hz energizand si incarcand cu energii astrologice- si planetare -special alese- o sticla de juice de mere

De fapt, mai puteti face încã un pas înainte: pentru a experimenta si a grãbi (accelera) o solutie -ideala- la o situatie (sau provocare anume) puteti folosi succesiuni si pozitii planetare care nu au loc în mod natural, exact în modul cum puteti folosi serele conventionale pentru a proiecta- si dezvolta anumite conditii climatice care nu existã nicãieri altundeva pe aceastã planetã pt a cultiva acele legume sau fructecare -in mod natural- ar fi imposibil de cultivat fara acea sera adecvata.

ATG 12 / ATGS 12000 este topul Echipamentelor Radionice combinate cu Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale, dispozitive care sunt actionate- si propulsate cu Energie- si Forta Vitala generate- si emise de catre Generatoarele de Energie Vitalã integrate in echipament, si nu doar la noi ci -practic- în toatã lumea.

Forma circularã specialã, a celor 12 Generatoare de Energie Vitalã aranjate în forma unui cerc, fiecare alimentatã prin setãri radionice specifice cu ajutorul celor trei butoane, fac folosirea si utilizarea Echipamentului, respectiv generarea trend-urilor astrologice favorabile, usorã, comodã si flexibilã.
Puteti crea -virtual- un întreg micro-Univers, doar al Dvs.

Flexibilitatea acestui Echipament extraordinar este de neîntrecut, de neimaginat.

Puteti folosi fiecare Generator -in nr. de 12- al lui ATG 12 împreunã pentru a genera un anumit trend specific anume, sau fiecare separat pentru setarea radionicã si generarea de actiuni si trend-uri specifice, pentru 12 tinte cu 12 efecte diferite.

Pentru aceste operatii Programul nostru Radionic de Manifestare (Manifestation Radionic Program), sau -si mai bine- Programul Radionic SuperManifestation, este un accesoriu ideal.

ATG 12 / ATGS 12000 :: Generator de ASTRO TREND-uri (Generator de Trend-uri Astrologice)Cu acest aparat puternic si versatil puteti seta-, programa- si crea 12 Trend-uri (astrologice) / domeniide experienta separate, sau puteti seta-, programa- si crea 12 actiuni simultane in acelasi timp, sau puteti seta-, programa- si crea 12 aspecte diferite ale aceluiasi Trend.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Astro-Trend Genarator ATG 12 / ATGS 12000

Conlucreaza excelent cu filtrele si simbolurile astrologice din pachetul de filtre numit ADM - Astro Dynamic Manifestation, sau chiar Programul Radionic Astro Dynamic Manifestation si SuperManifestation.

check ATG 12 / ATGS 12000 va poate furniza ApaVie (intocmani ca si AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD, RAD 5 si ATG 12 / ATGS 12000), adica puteti produce cu ea ApaVie energizata- si incarcata cu Energie- și Forță Vitală, doar ca in cantitati mult mai mari. (!)

Si mai mult, ApaVie energizata- si saturata cu Energie- si Forta Vitala poate fi incarcata si cu un anume Trend specific -un program de manifestare specific si adecvat-!
Desigur, pe langa apa, puteti incarca energetic si puteti energiza si hrana- si mancarea Dvs. (precum si suplimentele alimentare -de ex. ierburi, vitamine, etc.)!

Vezi si paginile »» "AquaOptimizer™ / Echipamente de Energie- și Forță Vitală pt energizarea- si optimalizarea apei potabile si a hranii", precum si pagina » "Echipamente de Energie- și Forță Vitală tip AquaOptimizer™"..

Cu o 'legatura structurala' adecvata puteti directiona- si transmite aceste energii oriunde:ATG 12 / ATGS 12000 poate functiona acasa la Dvs., in timp ce Dvs. sunteti in calatorie de afaceri-, concediu de odihna- sau in vacanta. Doar puneti o parte a legaturii structutale (TC 99 -cuplu de discuri de transfer-, sau si mai bine cu "booster-ul" PBT 2400, RAOPTC fiind dedicat energizarii apei potabile si a hranii) in cercul Generatoarelor de Energie- și Forță Vitală, iar cealalta parte purtat-il la Dvs.!
In acest fel veti putea receptiona Energia Vitală si Forta Vitala generata- si emanata de echipamentul Dvs., oriunde ar functiona el si oriunde v-ati afla Dvs.!
Mai mult, puteti incarca atat bautura cat si mancarea, hrana Dvs. cu energii modulate adcevat cu simbolurile din pachetul de filtre- si simboluri, la alegerea Dvs.!

Cu acest Echipament de Energie- si Forta Vitala extrem de puternic va puteti crea propriul Univers !!
Beneficiati-, si bucurati-va de toate avantajele oferite!
începutul paginii... :: Dispozitive Radionice actionate cu Energia- si Forta Vitala cu Generatoare Orgonice & Gneratoare Chi incorporate :: Tehnologia Abstractiei Permanente :: Proces de Manifestare :: Tehnologia Crearii Constiente

Împreună cu acest Echipament de Energie- și Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- si Forta Vitala legaturilor structurale,
Echipament de Energie- si Forta Vitala simbolurilor si filtrelor arhetipale, si -mai ales- a
Echipament de Energie- si Forta Vitala programelor radionice !
   Comandați-l acum ca sa beneficiati cat mai repede de toate avantajele oferite!

» Vezi si pagina cu 'KIT'-uri, adica Catalogul Echipamentelor de Energie- si Forta Vitala 

Echipament de Energie- şi Forţă Vitală ATG 12 / ATGS 12000comandati-il acum! Pentru comenzi, vizitati pagina Catalog / Lista Pret  »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta VitalaTehnologia Forţei Vitale: Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala AquaOptimizer Dispozitive Radionice & Psionice :: Generatoare de Trend-uri & Generatoare de Astro-Trend -uri
Technologia Abstractiei Permanente | Echipamente pt generare de Trend-uri & Astro-Trend -uri | Manifestare -creare conştientă-  | Materializarea gândurilor

Recomandate -mai ales- acelora care au deja experienta in utilizarea Dispozitivelor Radionice și Psionice, și în manuirea Energiei- si Fortei Vitale !
  »»   
Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)
Comenzi prin E-Mail
ATG 12 / ATG 12000
atg12000
€ 15 599 Eur
(sau echivalentul in RON)

Comenzi prin PayPal
  »»   
 

  »»   

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala) EMAIL / Mesaj

 
Obs.: Nu folosiți caracterele  ș / Ș, ț / Ț, î / Î, ă / Ă și â / Â (diacritice românești).
 Nume și prenume
 * Adresa e-mail
Vă rugăm, selectați     
 
Nr. telefon
 
 * Conținut / Mesaj
  * Introduceti caracterele -captcha- din imaginea alaturata (sunt șase caractere, nu conteaza litere mici sau mari / majuscule):
  
Nici nouă nu ne plac "spam"-urile!! Tocmai -și- de aceia,
Datele- și informaţiile personale sunt păstrate în siguranță și cu confidențialitate ! 

 
 
RADIONICA | Dispozitive Radionice
 
 
Energie-, Putere si Vitalitate pt protectia-, și pt succesul Dvs.! | ENERGIA VITALA: Forta și Puterea Universului, acum, la indemana Dvs.! RADIONIA & Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală integrate: echipamente speciale pt manifestare.
 
RADIONICA | Dispozitive Radionice  |  www.radionica.ro / ATG 12 / ATGS 12000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Dispozitiv Radionic | Generator de Trend-uri Astrologice ~ | Asigurați energie(vitală!) și forta(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa! Energie, Forță și Vitalitate pt siguranță energetică și succes! | Template: trite-ro | Radionica
Titlul paginii web / Title: ATG 12 / ATGS 12000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Dispozitiv Radionic | Generator de Trend-uri Astrologice ~ | Descripția paginii / Description: :: Introducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Fortei Vitale Universale, a RADIONICII și a Dispozitivelor RADIONICE alimentate-, actionate și propulsate cu Energie Vitală și Forță Vitală Universală (pt programare de Trend-uri în procesul de manifestare) ::  |  Site slogen: Energie-, Putere si Vitalitate pt protectia-, și pt succesul Dvs.! | ENERGIA VITALA: Forta și Puterea Universului, acum, la indemana Dvs.! RADIONIA & Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală integrate: echipamente speciale pt manifestare.
Referer:  |  Distribuție: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita / SuperOrgonite® :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   RADIONICA | Dispozitive Radionice / ATG 12 / ATGS 12000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Dispozitiv Radionic | Generator de Trend-uri Astrologice ~
[ www.radionica.ro / ATG 12 / ATGS 12000 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tip Dispozitiv Radionic | Generator de Trend-uri Astrologice ~ | Contact :: Mesaj / Email | Harta site | www.radionica.ro /ATG-12---ATGS-12000--Echipament-de-Energie-Vitala---Forta-Vitala-de-tip-Dispozitiv-Radionic---Generator-de-Trend-uri-Astrologice-- | trite-ro | Radionica ]
Keywords: manifestare, idee, creare, constient, materializare, forta vitala, fortavitala, generator forta vitala, forța, energie, forta, bio, vitală, energie vitala, forta vietii, orgon, od, protecție, radionica, mental, apavie, energizare, vitalizare, generator energie, vital, forța vieții, relaxare, forță, protecție energetica, MANIFESTARE
~ RADIONICA & Dispozitive RADIONICE | Dispozitive de Manifestare: Echipamente -generatoare- de ENERGIE VITALĂ și FORȚĂ VITALĂ în ajutorul procesului de manifestare- și materializare conștientă | Crearea conștientă a realității ~
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro